Υπέροχη στιγμή: Ο Αντετοκούνμπο έβαλε τα παιδιά του στον πάγκο των Μπακς την ώρα του αγώνα (VIDEO)

Υπέροχη στιγμή: Ο Αντετοκούνμπο έβαλε τα παιδιά του στον πάγκο των Μπακς την ώρα του αγώνα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε τα δύο του αγοράκια στον πάγκο των Μπακς προτού ολοκληρωθεί το ματς με τους Πίστονς. Επίσκεψη από το Make a Wish.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αναμέτρηση των Μπακς με τους Πίστονς (146-114) εξελίχθηκε σε περίπατο για τους γηπεδούχους. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που είχε στο γήπεδο τους δυο του γιους, βρήκε την ευκαιρία περίπου τρία λεπτά πριν το τέλος να τους πάρει μαζί του στον πάγκο της ομάδας.

Τα δύο πιτσιρίκια, ο 3 ετών Λίαμ-Τσαρλς και ο 2 ετών Μάβερικ Σάι, έδειχναν να το απολαμβάνουν, ενώ η λίγων μηνών Εύα Μπρουκ είναι ακόμη πολύ μικρή για να βρίσκεται μαζί τους στο γήπεδο.

Ο Greek Freak, όπως και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, στο περιθώριο του αγώνα υποδέχτηκαν κάποια παιδιά από το Make a Wish και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Τα παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας εξέφρασαν την επιθυμία να επισκεφτούν τους Μπακς και μάλιστα έδωσαν το «παρών» και στην προπόνηση της ομάδας χθες, αλλά και στον αγώνα με το Ντιτρόιτ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X