Όταν το αγαπημένο αυτοκίνητο του Κώστα Νεστορίδη γέμισε κέρματα!

Όταν το αγαπημένο αυτοκίνητο του Κώστα Νεστορίδη γέμισε κέρματα!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θρηνεί την απώλεια ενός συμβόλου της και οι ιστορίες από το παρελθόν, επιβεβαιώνουν τον μύθο του Κώστα Νεστορίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο σπουδαίος Κώστας Νεστορίδης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 93 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την ΑΕΚ, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες ποδοσφαιριστές όλων των εποχών και ένα πραγματικό σύμβολο για την Ένωση, με τη φιγούρα του να κοσμεί έναν από τους τέσσερις πυλώνες της OPAP Arena.

Στο χώρο που μεγαλούργησε ποδοσφαιρικά και που πρωταγωνίστησε σε αναρίθμητες ιστορίες, που ανακαλούνται στη μνήμη, μετά την είδηση του θανάτου. Μία από αυτές, σχετίζεται και με το αυτοκίνητο…

Είναι αρχές της δεκαετίας του ‘60 και ο Κώστας Νεστορίδης φεύγει από το γήπεδο της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετά από ένα νικηφόρο αγώνα, στον οποίο έχει σκοράρει τρία τέρματα.

Φτάνει στο αυτοκίνητό του, ένα κίτρινο -σιγά μην ήταν άλλο χρώμα- Loyd Arabella και βλέπει δεκάδες κέρματα πάνω στο καπό και στο πατάκι του συνοδηγού.

Διαβάστε περισσότερα

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X