Χιμένεθ και Μαρτίνεθ για Σεβίλλη

Χιμένεθ και Μαρτίνεθ για Σεβίλλη
Photo Credits: INTIME

Η Σεβίλλη είναι πιθανό να βγει στην αγορά για προπονητή και παίζουν πολύ Χιμένεθ και Μαρτίνεθ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ήττα της Σεβίλλης με 0-3 από τη Χετάφε μέσα στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» αναμένεται να σηματοδοτήσει εξελίξεις στον πάγκο των Αναδαλουσιάνων με δύο προπονητές που έχουν δουλέψει στη Super League να βρίσκονται στη λίστα των υποψηφίων για να αντικαταστήσουν τον Αλόνσο.

Βάσει των όσων αναφέρουν οι Ίβηρες, η Σεβίλλη εξετάζει την περίπτωση τόσο του Ντιέκο Μαρτίνεθ όσο και του Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός που αποχώρησε από τον πάγκο του Ολυμπιακού, εμφανίζεται ως ένας από τους βασικούς υποψηφίους για μια ομάδα στην οποία έχει το δικό του ιδιαίτερο παρελθόν έχοντας εργαστεί εκεί για πάρα πολλά χρόνια –στα τμήματα υποδομής, αλλά και σαν βοηθός- στο πλευρό του Βίκτορ Όρτα, στην Β’ ομάδα της Σεβίλλης.

Όσο για τον Μανόλο Χιμένεθ, η σχέση του με τη Σεβίλλη είναι γνωστή. Έχει καθίσει στον πάγκο της, έχει φορέσει τη φανέλα της και το περιβραχιόνιο της.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X