Χατζής: «Παίζει πολύ ωραίο μπάσκετ η ΑΕΚ» - Τι δήλωσε για τον Πλάθα

Χατζής: «Παίζει πολύ ωραίο μπάσκετ η ΑΕΚ» - Τι δήλωσε για τον Πλάθα
Photo Credits: INTIME

Το εγκώμιο της ΑΕΚ έπλεξε ο Νίκος Χατζής κατά το 26ο ελληνικό All Star Game

Η γιορτή του μπάσκετ, το 26o ελληνικό All Star Game, ξεκίνησε το Σάββατο (16/12) στην Καρδίτσα, με κυρίως event τον αγώνα παλαιμάχων μεταξύ της ομάδας του Γιάννη Μπουρούση και αυτής του Φραγκίσκου Αλβέρτη.

Στο πλαίσιο του παιχνιδιού αυτού, έγινε κι ένας διαγωνισμός τριπόντων, με θριαμβευτή τον Νίκο Χατζή. Ο παλαίμαχος γκαρντ έδειξε πως η τέχνη του μακρινού σουτ δεν ξεχνιέται, πετυχαίνοντας 22 πόντους.

Το sport-fm.gr βρέθηκε στο «Γιάννης Μπουρούσης» και μίλησε με τον 47χρονο πρώην παίκτη της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, μεταξύ άλλων, τόσο για το All Star Game όσο και γενικότερα για το πρωτάθλημα αλλά και την πορεία των «κιτρινόμαυρων» στη φετινή σεζόν.

Aναλυτικά όσα δήλωσε στον Λουκά Χατζή:

Για τη συμμετοχή του σε ένα ακόμα All Star: «Είναι πολύ ωραία γιορτή κάθε χρόνο. Είναι πολύ σημαντικό να γίνεται και για τους παίκτες, αλλά και για τον κόσμο. Ειδικά άμα γίνεται σε επαρχίες. Είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να παρουσιάσει το μπάσκετ, έρχονται οι καλύτεροι παίκτες. Και για εμάς τους παλαίμαχους να γνωρίζουν τα παιδιά κάποιους παίκτες που με εμάς μεγάλωσαν κάποιες άλλες γενιές».

Για το ότι έχει ακόμα χέρι «αλφάδι» κερδίζοντας τον διαγωνισμό τριπόντων: «Δεν ξεχνιέται! Νιώθω καλά, συντηρούμαι καλά, όλα παίζουν τον ρόλο τους δεν είναι τίποτα τυχαίο».

Για τη φετινή Stoiximan Basket League και τον ανταγωνισμό της: «Πιστεύω ότι κάθε χρόνο μπαίνει και κάτι καινούργιο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Κάτι καλύτερο γίνεται κάθε χρόνο. Έτσι θεωρώ ότι το πρωτάθλημα φέτος θα είναι ακόμα πιο συναρπαστικό».

Για την ΑΕΚ και τη δουλειά του Ζοάν Πλάθα: «Πολύ ωραία η ομάδα. Ο Πλάθα έχει τη δικιά του μέθοδο, το δικό του ισπανικό μπάσκετ. Πιστεύω ότι είναι κάτι καινούργιο για τα ελληνικά δεδομένα. Αν μπορέσει να περάσει όλη αυτή την ωραία φιλοσοφία που έχει σαν άξιος προπονητής που είναι όλα αυτά τα χρόνια, πιστεύω ότι η ΑΕΚ θα πάει ακόμα καλύτερα. Η ομάδα ανταποκρίνεται στο πλάνο αυτό και κάποιες στιγμές παίζει πάρα πολύ ωραίο μπάσκετ».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X