Αυτοί ήταν, αυτοί είναι, αυτοί θα είναι

Αυτοί ήταν, αυτοί είναι, αυτοί θα είναι
Photo Credits: INTIME

Ο Ενωσίτης είδε τα νέα αίσχη οπαδών του Παναθηναϊκού και δεν έχει καμία αμφιβολία για το ποιόν τους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γελοιοποίησαν την κυβέρνηση μέσα σε λίγα 24ωρα, οι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού με τα αίσχη που έκαναν σε αγώνα πρωταθλήματος ποδοσφαίρου γυναικών.

Γελοιοποίησαν την κυβέρνηση με φωτοβολίδες και κροτίδες στην διάρκεια του ματς, ντου για να κατεβάσουν πανό της… γυναικείας ομάδας του Αστέρα.

Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός

Και στην συνέχεια φρόντισαν να μας θυμίσουν πόσο χυδαίοι είναι και πόσο κάτω του μηδενός είναι η αξία του οτιδήποτε αντιπροσωπεύει η ομάδα τους. Που δεν αντιπροσωπεύει τίποτα.

Από ιδρύσεως του ο Παναθηναϊκός ένα αθλητικό κλαμπ ήταν, που φτιάχθηκε για να περάσουν κάποιοι την ώρα τους. Κι εξελίχθηκε σε μέγα καρκίνωμα του Ελληνικού αθλητισμού επί δεκαετίες, με σωρεία κλεμμένων τίτλων σε ποδόσφαιρο αλλά και μπάσκετ, όπως και σε άλλα αθλήματα.

Το αντίπαλο… δέος

Μέχρι που ήρθε άλλο καρκίνωμα, μεγαλύτερο, πιο οργανωμένο, πιο τερατώδες, ακόμη πιο χυδαίο και τους πήρε την δουλειά για τα καλά.

Με αποτέλεσμα ξαφνικά να θυμηθούν άγνωστες έννοιες όπως ανάγκη ισονομίας, ήθος κι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Έγιναν οι θύτες θύματα.

Οι δολοφόνοι του Μιχάλη

Το ποιοί είναι μας το θυμίζει ο τρόπος που έχουν αντιμετωπίσει και συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο αληταράδων του δικού τους χώρου στην δολοφονική επίθεση στην Νέα Φιλαδέλφεια. Και αυτά που ήδη λένε και θα συνεχίσουν με μεγαλύτερο θράσος και ιταμότητα, όταν μπει μπροστά για τα καλά το σχέδιο συγκάλυψης.

Το χυδαίο «εσείς τον φάγατε», λες πως ακόμη κι αν ήταν έτσι, το όλο σκηνικό προκλήθηκε από κάτι άλλο εκτός από την εγκληματική τους σύμπραξη με τους Κροάτες αληταράδες με τους οποίους συνεχίζουν να είναι αδελφωμένοι.

Στο έσχατο σημείο

Κάπως έτσι, μεταξύ όλων των οργίων που έκαναν σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην Αρκαδία, διέπραξαν και βλασφημία, ιεροσυλία, σε κάτι που είχαν φτιάξει εκεί οι άνθρωποι της ΑΕΚ Τρίπολης στην μνήμη του Μιχάλη.

Υπάρχουν χέρια δικά τους που το έκαναν κι αυτό; Και γιατί να μην το κάνουν; Αντιπροσωπεύουν κάτι; Μια αξία, μια συγκεκριμένη ταυτότητα που οριζει και συγκεκριμένο επίπεδο ήθους; Αν υπήρχε οτιδήποτε από αυτά, ήδη θα είχαν βγει να καταδικάσουν όλοι τους τα νέα αίσχη. Καμαρώστε τους λοιπόν. Και εξυμνήστε τους.

Ο Ενωσίτης

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X