Μητροπολίτης Γραβριήλ για Νεστορίδη: «Πριν κλείσει τα μάτια του ήθελε να ζήσει τα εγκαίνια - Σύμβολο για την ΑΕΚ»

Μητροπολίτης Γραβριήλ για Νεστορίδη: «Πριν κλείσει τα μάτια του ήθελε να ζήσει τα εγκαίνια - Σύμβολο για την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Μητροπολίτης Γαβριήλ για τον Νεστορίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συγκλόνισε ο Μητροπολίτης Γαβριήλ μιλώντας για τον Κώστα Νεστορίδη, λέγοντας πως είχε σκοπό πριν κλείσει τα μάτια του να ζήσει τα εγκαίνια της «Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena».

Αναλυτικά:

«Υπήρξε ένα από τα ιστορικότερα πρόσωπα, γεμίσαμε με θλίψη αλλά και με χαρά, διότι ο πατέρας σας, ο δικός μας άνθρωπος, αφήνει μια μεγάλη παρακαταθήκη που θα ζηλεύουν όλοι στους αιώνες. Ήταν αυθεντικός άνθρωπος, με καταγωγή από την ιστορική περιοχή του Πόντου, έχοντας δώσει όλη τη ζωή του στην ιστορία της ΑΕΚ και αφήνει μια ιστορία γραμμένη με χρυσά γράμματα.

Είναι ένας από τους τέσσερις πυλώνες του νέου γηπέδου και ένα από τα πρόσωπα που η ζωή του είναι συνυφασμένη με την ΑΕΚ. Είναι ένα σύμβολο για την ΑΕΚ. Με αξίωσε και εμένα ο θεός να τον γνωρίσω παλαιότερα. Συναντηθήκαμε και την ώρα που τελέσαμε τα εγκαίνια του γηπέδου. Γεύτηκε τη χαρά αυτή, ήθελε να τη ζήσει πριν κλείσει τα μάτια του. Συλλυπητήρια  στην οικογένεια του και στην οικογένεια της ΑΕΚ.»

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X