Κλοπ: «Δεν επαναλαμβάνεται το 7-0, περιμένω ένα ιδιαίτερο παιχνίδι»

Κλοπ: «Τα αγόρια πάλεψαν για τον αδερφό τους»
Photo Credits: INTIME

«Όσο περισσότερα άσχημα πράγματα λένε οι άνθρωποι γι 'αυτούς, τόσο πιο δυνατοί θα εμφανίζονται» είπε ο Κλοπ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η τεράστια νίκη της Λίβερπουλ με 7-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Άνφιλντ» την περασμένη σεζόν ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν θα επαναληφθεί, αλλά το ντέρμπι της Κυριακής υπόσχεται να είναι ένα «ιδιαίτερο» παιχνίδι, δήλωσε σήμερα (15-12-23) ο Γιούργκεν Κλοπ.

Τότε Λίβερπουλ υποχρέωσε την Γιουνάιτεντ στη χειρότερη ήττα της εδώ και 92 χρόνια.

«Το 7-0 εκείνης τη μέρα ήταν ένα παράξενο αποτέλεσμα που συμβαίνει μια φορά στη ζωή σχεδόν. Αυτό είναι άλλο πράγμα», είπε ο Κλοπ στους δημοσιογράφους. «Αν τα λάβετε όλα από υπόψη, τότε παίζαμε έναν αγώνα ποδοσφαίρου ενάντια στον αντίπαλο, τον ιστορικό αντίπαλο, της Λίβερπουλ, στο σπίτι, στο Άνφιλντ. Αυτό από μόνο του πρέπει να το κάνει ένα ξεχωριστό παιχνίδι και αυτό θέλω να δω από εμάς, ένα ιδιαίτερο παιχνίδι.»

Ο Τεν Χαγκ βρίσκεται επίσης υπό απίστευτη πίεση αφού η ομάδα του αποχώρησε από την Ευρώπη όταν τερμάτισε στην τελευταία θέση του ομίλου της στο Champions League, αλλά ο Κλοπ αισθάνεται ότι η Γιουνάιτεντ είναι πιο δυνατή ομάδα όταν η πλάτη της είναι στον τοίχο:

«Δεν μου αρέσει όλη αυτή η συζήτηση γύρω από αυτό. Όσο περισσότερα άσχημα πράγματα λένε οι άνθρωποι γι ‘αυτούς, τόσο πιο δυνατοί θα εμφανίζονται. Αυτό συμβαίνει πάντα», είπε ο Κλοπ.
«Θα βεβαιωθώ από τη σκοπιά μας ότι θα είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στα σωστά πράγματα, αλλά είμαστε άνθρωποι και υπάρχει θόρυβος τριγύρω. Όταν ακόμη και εγώ ακούω τον θόρυβο, αυτό σημαίνει ότι προφανώς κάτι συμβαίνει. Από εδώ και πέρα είναι όλοι τελικοί, έτσι είναι.»

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X