ΑΕΚ: Πως λειτουργεί το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού στην «Αγία Σοφία - OPAP Arena»

Άνοιξε τις πύλες του για το κοινό το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Διαβάστε λεπτομέρειες για το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού της ΑΕΚ στην «Αγία Σοφία – OPAP Arena» λειτουργεί εδώ και μέρες είναι ανοιχτό για όλο το κοινό.

Διαβάστε παρακάτω λεπτομέρειες για τον τρόπο λειτουργίας του.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

Το μουσείο μας άνοιξε και επίσημα. Λειτουργεί καθημερινά από Τρίτη μέχρι και Κυριακή (ώρες:10-18.00). Σας περιμένουμε για ένα ταξίδι στην ιστορία, στον πολιτισμό, στη μνήμη.

Η διάθεση των εισιτηρίων εισόδου στο Μουσείο θα γίνεται ως εξής:

  • Ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας της Ticketmaster, με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, στην διεύθυνση www.ticketmaster.gr.
  • Τηλεφωνικά, στο (+30) 211 19 81 535, 10:00-21:00 Δευτέρα – Κυριακή
  • Με φυσική παρουσία: Reception Museum (OPAP Arena). Ωράριο Λειτουργίας: 10:00 π.μ. – 17:30 μ.μ. από Τρίτη έως και Κυριακή (Δευτέρα κλειστά).

Τιμές:

Κανονικό εισιτήριο 10 ευρώ

Μειωμένο εισιτήριο 3 ευρώ

Οικογενειακό εισιτήριο 22 ευρώ ( 2 ενήλικες + 2 παιδιά άνω των 6 ετών )

Για ειδικές πληροφορίες (π.χ επισκέψεις σχολείων) μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλεφωνικό κέντρο του Μουσείου στο 2118886060, καθημερινά (εκτός Δευτέρας), από 10.00 ως 18.00. Επίσης μπορείτε να επικοινωνείτε ηλεκτρονικά, στην διεύθυνση info@codexmuseum.com.

Σημειώνεται πως προτεραιότητα ως προς την επιλογή ώρας επίσκεψης έχουν όσοι προμηθεύονται τα εισιτήρια τους ηλεκτρονικά.

Στις μέρες που διεξάγονται στο γήπεδο αγώνες της ΑΕΚ, το Μουσείο θα είναι ανοιχτό μέχρι τέσσερις (4) ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.

Μειωμένο εισιτήριο δικαιούνται:

Οι εκπαιδευόμενοι (6-17ετών) κατά τις εκπαιδευτικές επισκέψεις σχολείων και ιδρυμάτων της Α΄ βάθμιας, Β΄ βάθμιας και Γ΄ βάθμιας εκπαίδευσης των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

  • Οι συμμετέχοντες στο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.) και τα εξαρτώμενα από αυτούς άτομα, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και βεβαίωσης δικαιούχου ελεύθερης εισόδου λόγω συμμετοχής στο πρόγραμμα Κ.Ε.Α., για την αναγραφόμενη περίοδο συμμετοχής στο εν λόγω πρόγραμμα, καθώς και έγκυρου εγγράφου, το οποίο πιστοποιεί τα εξαρτώμενα από αυτούς άτομα.
  • Οι κάτοχοι κάρτας ανεργίας της ημεδαπής, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και έγκυρης βεβαίωσης ανεργίας ή πρόσφατης ανανέωσης αυτής.
  • Τα άτομα με αναπηρία και ένας συνοδός αυτών (ο τελευταίος εφόσον οι εν λόγω ανάπηροι έχουν αναπηρία άνω του 67%), ανεξαρτήτως χώρας προέλευσης, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους και Πιστοποιητικού Αναπηρίας Ε.Φ.Κ.Α. (απόφασης Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας – ΚΕ.Π.Α.) για τους κατοίκους της ημεδαπής ή ανάλογου πιστοποιητικού από αντίστοιχο αρμόδιο φορέα της αλλοδαπής.
  • Οι γονείς πολύτεκνων οικογενειών της ημεδαπής μέχρι συμπλήρωσης του 25ου έτους ηλικίας των τέκνων ή ανεξαρτήτως ηλικίας αν έχουν αναπηρία, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και πιστοποιητικού πολυτεκνικής ιδιότητας της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (Α.Σ.Π.Ε.), σε ισχύ, καθώς και Πιστοποιητικού Αναπηρίας Ε.Φ.Κ.Α. (απόφασης Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας -ΚΕ.Π.Α.).
  • Οι γονείς τρίτεκνων οικογενειών της ημεδαπής μέχρι συμπλήρωσης του 25ου έτους ηλικίας των τέκνων ή ανεξαρτήτως ηλικίας αν έχουν αναπηρία, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης από τον Δήμο, σε ισχύ, καθώς και Πιστοποιητικού Αναπηρίας Ε.Φ.Κ.Α. (απόφασης Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας – ΚΕ.Π.Α.).
  • Οι υπηρετούντες τη στρατιωτική τους θητεία, με επίδειξη Δελτίου Ταυτότητας Οπλίτη, σε ισχύ.

Ελεύθερη είσοδο δικαιούνται:

  • τα παιδιά ηλικίας έως 6 ετών της ημεδαπής.
  • οι πρόσφυγες, με την επίδειξη Δελτίου Αιτούντος Διεθνούς Προστασίας ή Ταξιδιωτικού Εγγράφου Σύμβασης της 28ης Ιουλίου 1951 (διαβατήριο αναγνωρισμένου πρόσφυγα) ή Ταξιδιωτικού Εγγράφου Αλλοδαπού (διαβατήριο αναγνωρισμένου δικαιούχου επικουρικής προστασίας) ή Άδειας Διαμονής.
  • οι ειδικοί επιστήμονες στους οποίους χορηγείται άδεια με σκοπό τη φωτογράφιση, τη μελέτη, τη σχεδίαση ή τη δημοσίευση εκθεμάτων, με την επίδειξη της σχετικής άδειας.

Στοιχεία επικοινωνίας: τηλ. 2118886060
email: info@codexmuseum.com

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X