Και τώρα πίσω στο αλλοιωμένο από την κυβέρνηση πρωτάθλημα

Και τώρα πίσω στο αλλοιωμένο από την κυβέρνηση πρωτάθλημα
Photo Credits: INTIME

Ο Insider κλείνει την ευρωπαϊκή περιπέτεια της ΑΕΚ και στρέφεται στην κωμωδία που αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα και την... κόντρα Κυβέρνησης - Ολυμπιακού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πάει τελείωσε η Ευρώπη για φέτος. Από δω το πήγαμε από κει το φέραμε, παίξαμε και τα τρία εκτός έδρας του ομίλου με μισή ομάδα, όλα πλην του τελευταίου χωρίς να μπορεί να είναι στην ενδεκάδα ο Γκαρσία, χάσαμε τον Στάνκοβιτς στην καλύτερη του φόρμα στην ουσία από τότε που ήρθε στην ΑΕΚ. Δεν υπήρξε κάτι που να μη συνέβη. Αφήνουμε έξω διαιτησίες κλπ. Που αυτή κι αν δεν ήταν κόντρα στα καθοριστικά παιχνίδια.

Αλλά το κρίμα είναι οι απουσίες, που δεν άφησαν την ομάδα να αξιοποιήσει αυτό που φαινόταν ξεκάθαρα: Ότι είναι φτιαγμένη δηλαδή για να παίζει στο ρυθμό και την ένταση που απαιτεί ο τοπ ευρωπαϊκός ανταγωνισμός.

Θέατρο σκιών

Αλλά τώρα πάει, δεν αλλάζει ό,τι έγινε. Γυρνάμε εδώ. Αποδεκατισμένοι έχουμε δύο σερί εκτός έδρας Δευτέρα – Πέμπτη. Αλλο και τούτο. Δε μπορούσαν να την κάνουν την αγωνιστική την τελευταία του 2023, μια μέρα αργότερα έστω;

Κοιτάξτε να δείτε, τα πράγματα μετά την κυβερνητική παρέμβαση έχουν μπλέξει άσχημα. Και για να μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας, εδώ παίζεται ένα θέατρο σκιών μεγάλων. Και καλά μαλώνουν, έχουν κόντρα κι από την άλλη του έδωσαν στο πιάτο όλα τα δύσκολα εκτός έδρας που είχε χωρίς κόσμο.

Αλλοίωση με κρατική σφραγίδα

Μετά από το όργιο του πρώτου γύρου με τις συμφωνίες με τον Ατρόμητο και το πρόγραμμα που έβγαλαν στο ξεκίνημα οι Ελβετοί από την Μάνδρα, ήρθε η κυβέρνηση κι εκεί που θα συνέβαινε πλέον το ανάποδο, τους το έκανε το πρόγραμμα… σε ουδέτερο. Μιλάμε για την πιο απίστευτη αλλοίωση του ανταγωνισμού με ωμή κρατική παρέμβαση, που έχει γίνει ποτέ.

Βεβαίως όπως βλέπετε από τις όμοιες αντιδράσεις όλων, κόντρα με την κυβέρνηση δεν θα ανοίξει κανένας. Εκεί που μπορούσαν όμως, έκαναν την κίνηση με το να σταματήσει αυτή η παρωδία με την προεδρία Μαρινάκη στην Λίγκα. Κι αν γίνει κάτι με την ιστορία που άνοιξε τώρα η κυβέρνηση, με την ανοιχτή αβάντα δηλαδή στον ΟΣΦΠ, θα γίνει μόνο μέσω της Λίγκας.

Παραμύθια της Χαλιμάς

Αλλά κατά τα άλλα το λέμε πάλι, μας κοροϊδεύουν στα μούτρα μας. Δεν βιάζεται, λέει, η αστυνομία για συλλήψεις. Γιατί να βιαστεί; Θέλουν και τον χρόνο τους να σκεφθούν οι άνθρωποι. Ποιος θα μείνει, ποιος θα φύγει. Ποιος κάνει, ποιος δεν κάνει… Θα έχουμε την ίδια αποτελεσματικότητα και καλύτερη ακόμη, με την επιχείρηση σύλληψης των δραστών της επίθεσης στον Τζήλο.

Και στο μεταξύ θα φουντώνει η κόντρα ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον ΟΣΦΠ. Θα βγουν μαχαίρια, θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι. Δεν αστειεύονται αυτοί. Μητσοτάκης, Ντόρα, Βορίδης, Οικονόμου, Αυγενάκης, θα τον φάνε τον Μαρινάκη, δεν τους γλιτώνει με τίποτα. Απλά έτσι για να τον ξεγελάσουν τον διευκολύνουν τώρα λίγο με το πρόγραμμα στο πρωτάθλημα, αλλά να δείτε μετά τι θα του κάνουν…

Ο Insider

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X