Σέρχιο Ρίκο για την ανάρρωσή του μετά από 26 μέρες σε κώμα: «Δεν θυμάμαι τίποτα απ΄το ατύχημα, έχασα 20 κιλά»

Σέρχιο Ρίκο για την ανάρρωσή του μετά από 26 μέρες σε κώμα: «Δεν θυμάμαι τίποτα απ΄το ατύχημα, έχασα 20 κιλά»
Photo Credits: INTIME

Ο Σέρχιο Ρίκο, Ισπανός τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν, μίλησε στην «COPE» για την ανάρρωσή του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο έμπειρος τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν Σέρχιο Ρίκο υπέστη κρανιοεγκεφαλικό τραύμα και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για ανεύρυσμα εγκεφάλου, αφού δέχτηκε ένα βίαιο χτύπημα από ένα άλογο τον περασμένο Μάη. Σήμερα έχοντας αναρρώσει πλήρως και περιμένοντας να επιστρέψει κάτω απ’ τα γκολποστ, μιλά στην «COPE» για όλη την ανηφόρα που έπρεπε να ανέβει αφότου ξύπνησε από το τεχνητό κώμα.

«Ανυπομονώ να μου δώσει ο γιατρός λίγη περισσότερη ελευθερία γιατί αισθάνομαι καλά….. Θέλω να επιστρέψω στη ρουτίνα μου και να νιώσω ξανά ποδοσφαιριστής», εξήγησε στην εκπομπή «El Partidazo de COPE». «Έχασα 20 κιλά… Ζύγιζα περίπου 92 κιλά και έμεινα στα 73. Τώρα ζυγίζω 88 κιλά», αποκάλυψε για την απώλεια βάρους του κατά τη διάρκεια των 82 ημερών που εισήχθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Virgen del Rocío στη Σεβίλλη.

Όσον αφορά την επιστροφή του στο ποδόσφαιρο, τόνισε ότι «δεν είναι στο χέρι μου, ακολουθώ τις εντολές των γιατρών, που είναι υπεύθυνοι και είναι αυτοί που μου έσωσαν τη ζωή, χωρίς να υπερβάλω στο παραμικρό».

Ο 30χρονος κίπερ σημειώνει πως δεν θυμάται «απολύτως τίποτα» από το χτύπημα του αλόγου ούτε από τις 22 ημέρες που βρισκόταν σε τεχνητό κώμα. Ενώ όσον αφορά στην στιγμή που άνοιξε τα μάτια του μετά το τεχνητό κώμα παραδέχεται ότι: «όταν ξύπνησα νόμιζω ότι η γυναίκα μου και η μητέρα μου ήταν μαζί μου».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X