Conference League: Ποια ομάδα των ομίλων αποκλείστηκε με συντελεστή τερμάτων +10

Conference League: Ποια ομάδα των ομίλων αποκλείστηκε με συντελεστή τερμάτων +10
Photo Credits: INTIME

Η Νόρντζελαντ κατάφερε να ολοκληρώσει τη φάση των ομίλων του Conference League με συντελεστή τερμάτων +10, ωστόσο έμεινε εκτός συνέχειας καθώς τερμάτισε στην 3η

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κατάφερε να διασύρει τη Λουντογκόρετς στη Δανία με 7-1 στην πρεμιέρα των ομίλων του Conference League! Διέλυσε τη Φενέρμπαχτσε με το επίσης απίστευτο 6-1. Ολοκλήρωσε τη φάση των ομίλων με συντελεστή τερμάτων +10. Ωστόσο η Νόρντζελαντ τελικά αποκλείστηκε και έμεινε εκτός Ευρώπης!

Παρότι είχε τον συγκεκριμένο «τρελό» αριθμό, λόγω των 13 γκολ που πέτυχε στα δύο παιχνίδια στη Δανία απέναντι σε Λουντογκόρετς και Φενέρ, η Νόρντζελαντ τελικά δεν τα κατάφερε. Οι Δανοί πήγαν στη Βουλγαρία για δύο αποτελέσματα, καθώς ακόμα και με ισοπαλία περνούσαν στα νοκ άουτ της διοργάνωσης.

Ένα γκολ των γηπεδούχων το οποίο πέτυχε στο 79ο λεπτό ο Πιοτρόφσκι έκρινε την αναμέτρηση και έδωσε τη νίκη με 1-0 στη Λουντογκόρετς, με τη βουλγάρικη ομάδα να εξασφαλίζει και το εισιτήριο για τα play offs του θεσμού.

Έτσι η Νόρντζελαντ… κατάφερε να αποκλειστεί, ολοκληρώνοντας τη φάση των ομίλων με συντελεστή τερμάτων +10!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ESPN FC (@espnfc)

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X