Αδιανόητη οπαδική επίθεση με καπνογόνα σε εν κινήσει μετρό: «Όποιος είναι Παναθηναϊκός να το πει τώρα» (VIDEO)

Αδιανόητη οπαδική επίθεση με καπνογόνα σε εν κινήσει μετρό: «Όποιος είναι Παναθηναϊκός να το πει τώρα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δεν έγινε κάποια προσαγωγή, ενώ οι Αρχές έχουν ζητήσει υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του Μετρό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενώ η κυβέρνηση έχει επιβάλλει μέτρα κατά της οπαδικής βίας, ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη χτες (14/12) σε συρμό του μετρό από Μοναστηράκι προς Κεραμεικό.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», πέντε κουκουλοφόροι μπήκαν μέσα στον συρμό που ήταν γεμάτο με κόσμο και επικράτησε πανικός αφού πέταξαν καπνογόνα και φώναζαν «όποιος είναι Παναθηναϊκός να το πει τώρα!».

Το περιστατικό συνέβη μετά τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης, ενώ στην συνέχεια -όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ- κατέβηκαν στην επόμενη στάση και πέταξαν κι εκεί κι άλλο καπνογόνο στην αποβάθρα ανενόχλητοι.


Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια προσαγωγή, έχει ζητηθεί από την αστυνομία το οπτικό υλικό από της κάμερες ασφαλείας του Μετρό, αλλά για το καπνογόνο που πέταξαν στην αποβάθρα, αφού για όσα συνέβησαν μέσα στο βαγόνι δεν υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X