Μέτρα κατά της οπαδικής βίας: Έτσι θα είναι τα νέα εισιτήρια από τις 12 Φεβρουαρίου (VIDEO)

Μέτρα κατά της οπαδικής βίας: Έτσι θα είναι τα νέα εισιτήρια από τις 12 Φεβρουαρίου (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ένα από τα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση στο πλαίσιο των μέτρων κατά της οπαδικής βίας είναι και τα νέα εισιτήρια.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το… λουκέτο στις εξέδρες που ανακοίνωσε η κυβέρνηση την Δευτέρα και επισημοποιήθηκε χθες με την δημοσίευση της πράξης νομοθετικού περιεχομένου, «ανοίγει» στις 12 Φεβρουαρίου, όμως θα πρέπει τηρηθούν κάποιοι όροι από τις ομάδες, προκειμένου τα γήπεδά τους να μπορέσουν να φιλοξενήσουν και πάλι φιλάθλους.

Ένα από αυτά είναι και το νέο εισιτήριο. Λεπτομέρειες σχετικά με αυτό, έδωσε το πρωί της Πέμπτης στην ΕΡΤ1, ο γενικός γραμματέας αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, όπου ξεκαθάρισε πως πλέον οι διάθεσή του σε χάρτινη μορφή θα καταργηθεί.

Πώς θα είναι τα εισιτήρια

«Δεν θα γίνεται με ντου ή με κάποια φωτοτυπία ενός QR Code που δεν ξέρεις ποιος είναι», ξεκαθαρίζοντας οτι τον έλεγχο δεν θα τον κάνει η αστυνομία και για αυτό τον λόγο υπάρχουν συζητήσεις με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης. «Όσοι πήγαν να δουν το Super Cup του καλοκαιριού μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Σεβίλλης, είδαν οτι δεν υπάρχαν χάρτινα εισιτήρια. Πήγαιναν με το κινητό τους τηλέφωνο, το οποίο έχει την δυνατότητα να κάνει και ταυτοποίηση του κατόχου του εισιτηρίου. Με αυτό ανέπαφα θα πηγαίνει στο τουρνικέ, να ανοίγει και να μπαίνει, χωρίς να χρειάζεται δύναμη αστυνομικών», συμπλήρωσε.

Σε ερώτηση για το αν θα είναι έτοιμο το όλο σύστημα μέχρι τις 12/2, απάντησε: «Αυτός είναι ο στόχος. Να έχουμε τα συστήματα σε εφαρμογή. Στο μεσοδιάστημα θα έχουμε και τη συνεργασία των ομάδων».


Πηγή: gazzetta.gr

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X