Όλα τα παρασκήνια από το ταξίδι της ΑΕΚ στην Ολλανδία για τον «τελικό» με τον Άγιαξ: Αυτόγραφα, παιχνίδια και ο... ύπνος του Βίντα (VIDEO)

Όλα τα παρασκήνια από το ταξίδι της ΑΕΚ στην Ολλανδία για τον «τελικό» με τον Άγιαξ: Αυτόγραφα, παιχνίδια και ο... ύπνος του Βίντα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η κάμερα του AEK TV κατέγραψε όλα τα παρασκήνια από το ταξίδι της ΑΕΚ στην Ολλανδία για τον «τελικό» με τον Άγιαξ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ταξίδεψε την Τετάρτη (13/12) στην Ολλανδία για τον «τελικό» με τον Άγιαξ και η κάμερα του ΑΕΚ TV ήταν εκεί για να καταγράψει όλα τα παρασκήνια.

Στην Ολλανδία βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης η αποστολή της ΑΕΚ, για τον αποψινό αγώνα με τον Άγιαξ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Europa League 2023-24.

Οι Κιτρινόμαυροι «πέταξαν» απευθείας για το Άμστερνταμ με πτήση τσάρτερ από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού δεν σταμάτησαν να υπογράφουν αυτόγραφα και να βγάζουν φωτογραφίες με φίλους της ομάδας που συναντούσαν.

Το ΑΕΚ TV ακολούθησε την αποστολή της ομάδας μας και κατέγραψε στιγμές αυτού του ευρωπαϊκού ταξιδιού της από τα αμέτρητα αυτόγραφα και τις φωτογραφίες με τους φιλάθλους, μέχρι τα παιχνίδια στη διάρκεια της πτήσης και τον υπνάκο του Ντομαγκόι Βίντα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X