Μόλις πέντε ομάδες από την Premier League έχουν βγει τελευταίες σε όμιλο Champions League και οι δύο από αυτές προστέθηκαν φέτος

Μόλις πέντε ομάδες από την Premier League έχουν βγει τελευταίες σε όμιλο Champions League και οι δύο από αυτές προστέθηκαν φέτος
Photo Credits: INTIME

Αρνητκό ρεκόρ για την Premier League ο αποκλεισμός της Γουνάιτεντ και της Νουκαστλ ως τέταρτες από το Champions League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα ιδιαίτερα αρνητικό ρεκόρ έσπασε η Premier League με την ολοκλήρωση των ομίλων του Champions League λίγο πριν αλλάξει το format της διοργάνωσης.

Κι αυτό διότι τόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και η Νιούκαστλ τερμάτισαν στην 4η και τελευταία θέση των γκρουπ τους, 1ο και 6ο αντίστοιχα. Έτσι, η κορυφαία Λίγκα είδε δύο εκπροσώπους της να αποχαιρετούν άρον-άρον την ίδια σεζόν.

Κάτι που σε όλα τα προηγούμενα χρόνια του Champions League είχε συμβεί συνολικά μόλις με άλλες τρεις ομάδες της (να τερματίσουν δηλαδή 4ες)! Πρόκειται για την Μπλάκμπερν (1995/96), τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2005/06, το έπραξε δηλαδή φέτος για δεύτερη φορά) και τη Μάντσεστερ Σίτι (2012/13).

Και εάν οι «κόκκινοι διάβολοι» έδειξαν για ακόμα μία φορά ότι δεν θυμίζουν σε τίποτα τις μεγάλες ομάδες που είχαν στο παρελθόν, το σύνολο του Έντι Χάουι αποδείχθηκε κάτι παραπάνω από ανταγωνιστικό στον «όμιλο του θανάτου» με Ντόρτμουντ, Παρί Σεν Ζερμέν και Μίλαν (οι οποίες κατέλαβαν τις τρεις πρώτες θέσεις κατά σειρά). Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς η Νιούκαστλ βρέθηκε μέχρι και στη 2η θέση, ωστόσο εντέλει είδε τους «ροσονέρι» να ανατρέπουν το σκορ και να φεύγουν με το «διπλό» από την έδρα της.

Και όλα αυτά ενώ η Αγγλία έχει πέσει στην 3η θέση συγκομιδής πόντων τη φετινή σεζόν. Εξού και τη δεδομένη στιγμή δεν παίρνει το ένα εκ των δύο έξτρα εισιτηρίων για το νέο Champions League (ώστε να βγάλει πέντε εκπροσώπους στην κορυφαία διοργάνωση).

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X