Κολωνία: Πρόστιμο περίπου 600.000 ευρώ για καπνογόνα στο ντέρμπι με την Γκλάντμπαχ

Κολωνία: Πρόστιμο περίπου 600.000 ευρώ για καπνογόνα στο ντέρμπι με την Γκλάντμπαχ
Photo Credits: INTIME

Πρόστιμο στην Κολωνία για το ματς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόστιμο περίπου 600.000 ευρώ  επιβλήθηκε στην Κολωνία για καπνογόνα στον εντός έδρας αγώνα της τον Οκτώβριο με την Γκλάντμπαχ, όπως ανακοίνωσε σήμερα (13-12-23) ο γερμανικός σύλλογος. Πολυάριθμα καπνογόνα άναψαν στη νότια κερκίδα του σταδίου πριν και κατά τη διάρκεια του ντέρμπι που κέρδισε η Κολωνία με 3-1 στις 22 Οκτωβρίου, με τον καπνό να καθυστερεί την έναρξη για περισσότερο από έξι λεπτά. Πρόκειται για τo μεγαλύτερo χρηματικό πρόστιμο  στην ιστορία της Bundesliga.

«Για την ενεργό οπαδική σκηνή, η χρήση πυροτεχνικών ειδών είναι μέρος του ποδοσφαίρου και της οπαδικής κουλτούρας. Αλλά: Δεν πρέπει να ξεπεραστούν οι κόκκινες γραμμές», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Κολωνίας, Κρίστιαν Κέλερ.

«Η ασφάλεια των θεατών πρέπει πάντα να είναι εγγυημένη και δεν πρέπει να υπάρχουν επιπτώσεις στα αθλητικά γεγονότα. Αυτά τα όρια ξεπεράστηκαν σαφώς απέναντι στη Γκλάντμπαχ. Αυτό έχει επίσης ως αποτέλεσμα τεράστια οικονομική ζημιά. Το υψηλό πρόστιμο πλήττει πολύ σκληρά την Κολονία στην πορεία της προς την οικονομική ανάκαμψη όσο το δυνατόν γρηγορότερα.»

Η Κολωνία θα υποβάλει αίτηση στην επιτροπή ελέγχου της γερμανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου (DFB), ζητώντας τη μείωση της ποινής, ανέφερε ο σύλλογος.

«Η επιβολή ποινών με αυτή τη μορφή απέχει πολύ από την πραγματικότητα του γερμανικού ποδοσφαίρου και την κουλτούρα των φιλάθλων», πρόσθεσε ο Κέλερ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X