«Τελικός» στο St James Park για Νιούκαστλ και Μίλαν, η ώρα της αλήθειας για Πόρτο και Σαχτάρ στο Dragao!

«Τελικός» στο St James Park για Νιούκαστλ και Μίλαν, η ώρα της αλήθειας για Πόρτο και Σαχτάρ στο Dragao!

Φινάλε με τεράστιο ενδιαφέρον στα Group F και Group H του UEFA Champions League, όπου παίζεται το δεύτερο εισιτήριο πρόκρισης και η 3η θέση των ομίλων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις 22:00 στο St. James Park, η Νιούκαστλ υποδέχεται τη Μίλαν για την 6η και τελευταία αγωνιστική του 6ου ομίλου της διοργάνωσης. Οι δύο ομάδες ισοβαθμού στους πέντε, με την Παρί Σεν Ζερμέν στους επτά και τη Ντόρτμουντ στους 10 βαθμούς.

Η Νιούκαστλ έχασε μέσα από τα χέρια της το «διπλό» στο Παρίσι την προηγούμενη αγωνιστική, με τον Εμπαπέ να διαμορφώνει το τελικό 1-1 στο 98′ και τις «καρακάξες» να έχουν δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία. Με νίκη κόντρα στους «ροσονέρι» η Νιούκαστλ κλειδώνει την 3η θέση και θέλει ήττα ή ισοπαλία των Γάλλων στη Βεστφαλία για να πάρει την πρόκριση στους 16 του Champions League.

Δεν είναι όμως σε καλή κατάσταση η ομάδα του Έντι Χάουι, καθώς φτάνει στο ματς από συνεχόμενες ήττες κόντρα σε Έβερτον και Τότεναμ, με το συνολικό 7-1. «Χτυπημένη» αλύπητα από τραυματισμούς η Νιούκαστλ, δεν έχει λύσεις στο ροτέισον και χρησιμοποιεί τους ίδιους παίκτες συνεχώς τις τελευταίες εβδομάδες. Μπαρνς, Μπότμαν, Μπερν, Μανκίγιο, Μέρφι, Πόουπ, Ράργκετ, Γουίλοκ και Άντερσον είναι τραυματίες, τιμωρημένος για τους επόμενους μήνες ο Τονάλι.

Πολλά σκαμπανεβάσματα και για τη Μίλαν τη φετινή σεζόν. Με την ήττα από την Αταλάντα να την αφήνει πολύ πίσω, στο -9, από την από την κορυφή στην κούρα του τίτλου της Serie A. Σε δεινή θέση και στο Group F, καθώς θέλει νίκη στην Αγγλία και ήττα της Παρί Σεν Ζερμέν για να φτάσει στην 2η θέση ή να εξασφαλίσει το εισιτήριο του Europa League στην χειρότερη των περιπτώσεων.

Σε ευρωπαϊκό επίπεδο παρουσιάζει δυσκολία στο σκοράρισμα, ενώ γενικά είναι ευάλωτη ανασταλτικά. Με τη σειρά της αντιμετωπίζει πρόβλημα απουσιών, με τους Κάλνταρα, Καλουλού, Κιάερ, Πελεγκρίνο, Σπορτιέλο και Τιό εκτός μάχης.

Μεγάλο ματς στο Νιούκαστλ, με μπόλικη ίντριγκα και αγωνία καθώς παράλληλα τα αυτιά θα είναι κολλημένα σε όσα συμβαίνουν στη Βεστφαλία. Το ζητούμενο ωστόσο τόσο για τους γηπεδούχους όσο και για τη Μίλαν είναι το τρίποντο. Επομένως και τα γκολ. Το συνδυαστικό στοίχημα Over 2,5 γκολ & Να σκοράρει ο Γκόρντον σε απόδοση 3.65 στο Bet Builder της Stoiximan.

Την ίδια ώρα στο Dragao, η Πόρτο φιλοξενεί την Σαχτάρ Ντόνετσκ για το Group H. Οι δύο ομάδες έχουν από εννέα βαθμούς (Μπαρτσελόνα 12, Άντβερπ 0), με την Πόρτο να υπερτερεί στην ισοβαθμία καθώς είχε επικρατήσει 3-1 στο πρώτο ματς. Επομένως, η ομάδα του Κονσεϊσάο κατακτά το δεύτερο ειστήριο πρόκρισης από τον όμιλο, ακόμη και σε περίπτωση ισοπαλίας.

Μετά την ήττα από την Εστορίλ, η Πόρτο έβγαλε αντίδραση με τρεις σερί νίκες και οσβαθμεί με την Σπόριτνγκ στην κορυφή της Λίγκα Πορτουγκάλ. Στο +1 από τη Μπενφίκα και το +2 από τη Μπράηκα καλείται να δώσει σκληρή μάχη για τον φετινό τίτλο. Γκαμπριέλ Βερόν, Ζοάο Μάριο, Μαρκάνο και Γουέντελ είναι εκτός μάχης ενόψει Σαχτάρ.

Αξιέπαινοι οι Ουκρανοί για την εικόνα και την προσπάθεια τους, καθώς έδωσαν τα δύο προηγούμενα ματς του ομίλου στο Αμβούργο. Πέτυχαν δύο σερί νίκες στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και είναι στο -3 από την κορυφή, έχουν ωστόσο και δύο ματς λιγότερα.

Πάνε στο Οπόρτο με αποκλειστικό στόχο το τρίποντο, καθώς μόνο σε αυτό το σενάριο παίρνουν την πρόκριση. Σε διαφορετική περίπτωση θα συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους περιπέτεια στο Europa League. Κονόπλια και Τραορέ είναι τραυματίες και δεν προλαβαίνουν την αναμέτρηση στην Πορτογαλία.

Προβάδισμα πρόκρισης για την Πόρτο, που βολεύεται με δύο αποτελέσματα και παίζει στην έδρα της. Η Σαχτάρ ωστόσο είναι σκληρή και θα δώσει τη μάχη της για την ανατροπή των δεδομένων. Το συνδυαστικό στοίχημα Χ ημίχρονο & Over 8,5 κόρνερ στο ματς σε απόδοση 3.45 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X