ΑΕΚ: Οι σκέψεις Αλμέιδα για τον «τελικό» με τον Άγιαξ στο Αμστερνταμ

ΑΕΚ: Οι σκέψεις Αλμέιδα για τον «τελικό» με τον Άγιαξ στο Αμστερνταμ
Photo Credits: INTIME

Ολα τα δεδομένα για τον Ματίας Αλμέιδα για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άγιαξ στην Ολλανδία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ: ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Η ΑΕΚ το βράδυ της Πέμπτης (22:00) αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο μεγάλο ματς για την πρόκριση στο Conference League, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Η Ένωση θέλει νίκη ή έστω ισοπαλία για να συνεχίζει να παίζει στην Ευρώπη και το 2024, ενώ με ήττα της περνά ο Άγιαξ ως 3ος και η ίδια θα είναι 4η. Δίπλα της θα έχει 2.500 οπαδούς της και εκατοντάδες δίχως εισιτήριο στα χέρια τους, αλλά δεδομένα η πίστη είναι μεγάλη για να πάρει η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα αυτό που θέλει αύριο και να συνεχίσει και το νέο έτος σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ο Ματίας Αλμέιδα πάντως για ακόμη ένα παιχνίδι έχει αρκετές απουσίες και προβληματισμούς στον καταρτισμό της 11άδας του, ενώ χθες δεν ανακοίνωσε αποστολή η ομάδα. Έτσι, οι πρώτες σκέψεις του Αργεντίνου τεχνικού για το ματς βγάζουν τα παρακάτω συμπεράσματα…

ΑΕΚ: Οι σκέψεις Αλμέιδα για τον «τελικό» με τον Άγιαξ στο Αμστερνταμ

Ο Αθανασιάδης θα είναι δεδομένα κάτω από την εστία λόγω της απουσίας του τραυματία Στάνκοβιτς, ενώ η αμυντική τετράδα είναι πιθανό να αποτελείται από τους Σιντιμπέ-Βίντα-Μουκουντί-Χατζισαφί. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής πλάι στον Σιμάνσκι είτε θα ξεκινήσει ο Γαλανόπουλος είτε ο Γιόνσον που επέστρεψε (δεν είναι όμως στο 100%).

Στην αριστερή πλευρά της επίθεσης, με απόντα τον Γκατσίνοβιτς που είναι τιμωρημένος από την αποβολή του στο ματς με την Μπράιτον στη Νέα Φιλαδέλφεια, δεν αποκλείεται να παίξει ο Τσούμπερ (αουτσάιντερ Πισάρο-Ελίασον), με τον Άμραμπατ στα δεξιά, ενώ μπροστά ο Λιβάι Γκαρσία που έχει επανέλθει και έχει αρκετές προπονήσεις πια στα πόδια του είναι πιθανό να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης έχοντας τον Μάνταλο από πίσω του σε ελεύθερο ρόλο.

Τα μέλη της αποστολής της ΑΕΚ αναχώρησαν το πρωί της Τετάρτης για το Άμστερνταμ και στη συνέχεια το απόγευμα θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με μια τελευταία προπόνηση στο γήπεδο του Άγιαξ, όπου ο Ματίας Αλμέιδα και ένας ποδοσφαιριστής θα παραχωρήσει και την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τα ευρωπαϊκά ματς.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X