Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ (12/12)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ (12/12)

Η τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ξεκινά σήμερα και θα κριθούν τα τελευταία εισιτήρια για τα νοκ-άουτ του νέου έτους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λανς – Σεβίλλη 19:45

Ματς τελικός για την 3η θέση. Η Λανς παίζει για δύο αποτελέσματα αφού είτε με νίκη είτε με ισοπαλία θα καταφέρει να κρατήσει από κάτω της την παραπαίουσα Σεβίλλη και να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι Σεβιγιάνοι μετρούν 9 ματς χωρίς νίκη και ο Ντιέγκο Αλόνσο παίζει τη θέση του στο συγκεκριμένο ματς. Πάρα πολλά τα προβλήματα στην ισπανική ομάδα, η οποία έχει μόλις 11 ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές από την πρώτη ομάδα. Ο Αλόνσο αναγκάστηκε να πάρει στην αποστολή 5 ποδοσφαιριστές από την Β’ ομάδα.

Προγνωστικό στοιχήματος: Η Λανς δεν θα μπορούσε να πετύχει σε χειρότερο φεγγάρι την Σεβίλλη στη μάχη για την πρόκριση. Ο άσος έχει ένα ξεκάθαρο προβάδισμα.

Βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι αφού ό,τι και αν συμβεί, η Άρσεναλ θα τερματίσει στην 1η θέση και οι Ολλανδοί στην δεύτερη. Η PSV σημείωσε μια απίθανη νίκη μέσα στην Ισπανία επί της Σεβίλλης με ανατροπή στα τελευταία λεπτά και κατόρθωσε να κλειδώσει την πρόκριση ενώ η Άρσεναλ δεν τα κατάφερε απέναντι στον πρώην προπονητή της Ουνάι Έμερι και ηττήθηκε από την Άστον Βίλα. Ο Αρτέτα δεν αποκλείεται να δώσει ανάσες σε αρκετούς βασικούς όπως οι Σακά και Μαρτινέλι.

Προγνωστικό στοιχήματος: Δεν έχουν λόγο να παίξουν με σκοπιμότητα οι δύο ομάδες. Πάμε στα πολλά γκολ.

Διαβάστε περισσότερα

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X