Ολυμπιακός: Νέα πρόταση της Ατλέτικο Μινέιρο για τον Σκάρπα

Ολυμπιακός: Νέα πρόταση της Ατλέτικο Μινέιρο για τον Σκάρπα
Photo Credits: INTIME

Η Ατλέτικο Μινέιρο έκανε νέα πρόταση για τον Σκάρπα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκουστάβο Σκάρπα αν και δεν δείχνει κάτι στον Ολυμπιακό, συνεχίζει να απασχολεί καθημερινά τα ΜΜΕ στη Βραζιλία ενόψει της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, ο οποίος ανήκει στη Νότιγχαμ Φόρεστ και αγωνίζεται ως δανεικός στον Ολυμπιακό, στις συζητήσεις του με τους ανθρώπους της πειραϊκής ομάδας έχει πει ότι θέλει να παραμείνει στους ερυθρόλευκους μέχρι το καλοκαίρι, ωστόσο οι «σειρήνες» από την πατρίδα του καλά κρατούν.

Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, η Ατλέτικο Μινέιρο, που γυροφέρνει εδώ και καιρό τον παίκτη, φέρεται να κατέθεσε νέα προσφορά στην Νότιγχαμ Φόρεστ για την απόκτηση του επιθετικού ο οποίος σε τρεις εβδομάδες θα κλείσει τα 30.

Οι συμπατριώτες του υποστηρίζουν ότι η Ατλέτικο Μινέιρο έχει κάνει πρόταση ύψους 4.000.000 ευρώ στην αγγλική ομάδα και περιμένει την απάντηση της μέσα στον μήνα.

Πριν από δύο εβδομάδες, στον αγγλικό Τύπο είχε γραφτεί ότι η βραζιλιάνικη ομάδα είχε προσφέρει 2.500.000 ευρώ για την μεταγραφή του Σκάρπα, αλλά οι απαιτήσεις της Νότιγχαμ Φόρεστ ανέρχονται στα 6.000.000, γι΄ αυτό απορρίφθηκε η πρόταση.

Οι Βραζιλιάνοι εκτιμούν ότι η νέα προσφορά (4.000.000) δεν αφήνει αδιάφορη την αγγλική ομάδα και αναφέρουν πως θα υπάρξουν νέες συζητήσεις το προσεχές διάστημα. Παρεμπιπτόντως, την υπόθεση παρακολουθούν στενά, τόσο η Παλμέιρας όσο και η Ιντερνασιονάλ του Πόρτο Αλέγκρε.

Να θυμίσουμε, ότι ο Σκάρπα δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Νότιγχαμ Φόρεστ μέχρι το καλοκαίρι του 2026 και η χρηματιστηριακή του αξία αυτή τη στιγμή ανέρχεται στα 8.000.000 ευρώ.

Ο έμπειρος Βραζιλιάνος επιθετικός έχει 11 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό μέχρι σήμερα, ενώ το δεύτερο εξάμηνο της περασμένης περιόδου έπαιξε σε δέκα ματς της Νότιγχαμ Φόρεστ, χωρίς να σκοράρει ή να μοιράσει ασίστ.

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X