Ντόρτμουντ: «Κίνητρό μας για τη νίκη το sold out γήπεδο» είπε ο Τερζιτς

Ντόρτμουντ: «Κίνητρό μας για τη νίκη το sold out γήπεδο» είπε ο Τερζιτς
Photo Credits: INTIME

«Παίζουμε εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν μπροστά σε ένα sold out γήπεδο» δήλωσε ο Τερζίτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ντόρτμουντ έχει προκριθεί ήδη στους «16» του Champions League, έχοντας κλείσει τη θέση της νικώντας την Μίλαν με 3-1 στο «Σαν Σίρο» στα τέλη του περασμένου μήνα. Μια ισοπαλία ή μια νίκη αύριο (13-12-23) απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, θα είναι αρκετή για να της εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου και να αποφύγει κάποιες από τις μεγάλες ομάδες στον επόμενο γύρο.

Η Ντόρτμουντ είναι στην κορυφή με 10 βαθμούς με την Παρί Σεν Ζρμέν τρεις βαθμούς πίσω της, στη δεύτερη θέση. Η Νιούκαστλ στην τρίτη και η Μίλαν στην τέταρτη θέση, έχοντας και οι δύο από πέντε βαθμούς. Οι Γάλλοι χρειάζονται μια νίκη για να εξασφαλίσουν μια θέση στη νοκ άουτ φάση, αποτέλεσμα που θα  του επέτρεπε επίσης να κατακτήσουν την πρώτη θέση στον όμιλο.

«Παίζουμε εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν μπροστά σε ένα sold out γήπεδο. Αυτό είναι όλο το κίνητρο που χρειαζόμαστε για να πάμε για μια νίκη», είπε  σήμερα (12/12) ο Εντίν Τέρζιτς σε συνέντευξη Τύπου. «Ξέρουμε τι χαρακτηριστικά έχουν ως ομάδα, αλλά έχουμε δει και τα αμυντικά τους προβλήματα στα εκτός έδρας παιχνίδια. Εάν είμαστε θαρραλέοι και έχουμε ένα επίπεδο έντασης στο παιχνίδι μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στον αντίπαλο.»

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχασε και τους δύο αγώνες των ομίλων εκτός έδρας αυτή τη σεζόν, σε Νιούκαστλ και Μιλάνο. «Στην Παρί Σεν Ζερμέν ξέρουν ότι πρέπει να κερδίσουν εδώ για να εξασφαλίσουν τη θέση τους στον επόμενο γύρο και ξέρουν επίσης ότι θέλουμε να τη κερδίσουμε», είπε ο Τέρζιτς.

Ο προπονητής της Ντόρτμουντ θα κάνει τα σχέδιά του χωρίς τον αποκλεισμένο αρχηγό Εμρέ Τζαν, αλλά μπορεί να υπολογίζει στον Σεμπαστιάν Αλέ:

«Ο Αλέ θα επιστρέψει. Δεν έχει προβλήματα»,  τόνισε ο Τέρζιτς.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X