Βαγγέλης Αρναούτογλου: «Χλέπα στους πολλούς για να μη τη φάει ο ένας» (VIDEO)

Βαγγέλης Αρναούτογλου: «Χλέπα στους πολλούς για να μη τη φάει ο ένας» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο του Βαγγέλη Αρναούτογλου για την επικαιρότητα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σκανδαλώδη μέτρα πήρε η κυβέρνηση εξαιτίας των χούλιγκανς του Ολυμπιακού που τα κάνουν γυαλιά καρφιά όπου βρεθούν φέτος με αποτέλεσμα να χαροπαλεύει ένας 31χρονος αστυνομικός.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός αποφάσισε να κλείσει όλα τα γήπεδα της Super League μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου, τιμωρώντας ουσιαστικά όλες τις ομάδες για τα καμώματα των οπαδών του Ολυμπιακού.

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου σχολιάζει την απόφαση λέγοντας πως ουσιαστικά είναι τιμωρητική για τους πολλούς ώστε να μην τιμωρηθεί ο ένας, δηλαδή ο Ολυμπιακός.

Το σχόλιο του Βαγγέλη Αρναούτογλου

Δείτε το σχόλιο του Βαγγέλη Αρναούτογλου για την επικαιρότητα:

Οι δημοσιογράφοι του enwsi.gr μεταφέρουν την άποψη τους για τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα της ΑΕΚ, σας δίνουν διαφορετική οπτική των πραγμάτων και θέτουν στοιχεία για σκέψη και προβληματισμό. Εσείς μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα σας και να ζητάτε τοποθετήσεις για συγκεκριμένα θέματα, μέσα από τις σελίδες του enwsi.gr

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X