Μπάρκας: «Δεν χάρηκα μόνο τον εαυτό μου»

Μπάρκας: «Δεν χάρηκα μόνο τον εαυτό μου»
Photo Credits: INTIME

Για την εμφάνιση του, αλλά και συνολικά της Ουτρέχτη στη νίκη με 2-0 επί της Γκόου Αχέντ Ιγκλς μίλησε ο Βασίλης Μπάρκας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βασίλης Μπάρκας ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Ουτρέχτης στη νίκη με 2-0 επί της Γκόου Αχέντ Ιγκλς, βλέποντας το όνομά του στην κορυφαία ενδεκάδα της 15ης αγωνιστικής της Eredivisie.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας παραχώρησε δηλώσεις στα ολλανδικά Μέσα, στις οποίες ανέφερε πως δεν χάρηκε μονάχα για την ατομική του απόδοση, αλλά γενικότερα για τον τρόπο άμυνας της ομάδας του στο παιχνίδι.

«Δεν χάρηκα μόνο τον εαυτό μου, αλλά και όλο τον τρόπο άμυνας της ομάδας μας. Ήταν ένα δύσκολο γήπεδο. Αυτό μας επιτρέπει να χτίσουμε την αυτοπεποίθησή μας ως ομάδα που είναι το πιο σημαντικό για μένα. Αμυνόμαστε όλοι μαζί», είπε αρχικά.

«Αυτό είναι που σε κάνει ομάδα. Πρέπει να νιώθω ότι την υπερασπίζονται για μένα και πρέπει να αισθάνονται ότι την υπερασπίζομαι εγώ για εκείνους. Το γεγονός ότι κρατήσαμε το μηδέν είναι πολύ σημαντικό για εμάς», ήταν τα λόγια του Βασίλη Μπάρκα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X