Ο Φρανκ Κλόπας της Chicago Fire στο «Ελ Πάσο»

Ο Φρανκ Κλόπας της Chicago Fire στο «Ελ Πάσο»
Photo Credits: INTIME

Ο Κλόπας τα χρόνια της καριέρας του, κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα (1989, 1992, 1993, 1994), ένα σούπερ καπ (1989) και ένα λιγκ καπ (1990) με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένας φίλος απ΄τα παλιά έκανε check in το απόγευμα της Κυριακής (10/11) στις εξέδρες του Ελ Πάσο και παρακολούθησε live την αναμέτρηση Athens Kallithea FC – Καλαμάτα (1-0) στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου στο β΄όμιλο της Super League 2.

Και το όνομα αυτού, Φρανκ Κλόπας.

Ο τεχνικός της Chicago Fire του MLS (αμερικάνικο πρωτάθλημα) στην οποία αγωνίζεται ο…δικός μας κι άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κούτσιας κι ασίσταντ κόουτς είναι ο Νίκος Κωστένογλου, πραγματοποίησε ολιγοήμερη επίσκεψη στην Ελλάδα εκμεταλλευόμενος το φινάλε του πρωταθλήματος στις ΗΠΑ.

Παρεμπιπτόντως, ο Κλόπας τα χρόνια της ποδοσφαιρικής καριέρας του, κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα (1989, 1992, 1993, 1994), ένα σούπερ καπ (1989) και ένα λιγκ καπ (1990) με την ΑΕΚ, ενώ έπαιξε σε έναν τελικό Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης το 1996.

Συγχρόνως έχει παίξει σε ένα Μουντιάλ (1994, ΗΠΑ) και μια Ολυμπιάδα (1988, Σεούλ) με την εθνική των ΗΠΑ όπου είχε συνολικά 39 συμμετοχές και 12 γκολ, κατέκτησε νταμπλ με τους Σικάγο Φάιαρς το 1998 και αρκετές ακόμη διακρίσεις σε όλα τις κατηγορίες του Αμερικάνικου ποδοσφαίρου.

Ο Κλόπας ταξίδεψε για ολιγοήμερες διακοπές στην Ελλάδα και σχεδίαζε να παρακολουθήσει live παιχνίδια της Super League, ωστόσο έπεσε πάνω στην αποχή των διαιτητών κι έτσι πήρε ελληνική…γεύση από τον αγώνα της β΄κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στο Ελ Πάσο ο Κλόπας (διακρίνεται αριστερά στην κάτω φωτογραφία) είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με έναν παλιό του γνώριμο από τα χρόνια της ποδοσφαιρικής θητείας του στα γήπεδα και συγκεκριμένα τον Έλληνα μάνατζερ, Μάκη Μίχα.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X