Προς… τα πλέι οφ ξανά με κόσμο ο Ολυμπιακός: Μεταφέρονται οι ποινές του για μετά τις 12 Φεβρουαρίου

Προς… τα πλέι οφ ξανά με κόσμο ο Ολυμπιακός: Μεταφέρονται οι ποινές του για μετά τις 12 Φεβρουαρίου
Photo Credits: INTIME

Θα... ξεχάσει το Καραϊσκάκη ο κόσμος του Ολυμπιακού, καθώς θα δώσει ξανά το παρών σε ελληνικό παιχνίδι κοντά στην εκκίνηση των πλέι οφ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θα αργήσει πολύ ακόμα να βρεθεί στο φαληρικό γήπεδο ο κόσμος του Ολυμπιακού, μετά και τα μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας.

Ο Ολυμπιακός μπήκε σε… ειδικό καθεστώς, αφού είναι η μοναδική ομάδα στην οποία θα ισχύσει το μέτρο και στα ευρωπαϊκά ματς της Πέμπτης (14/12), δηλαδή για το παιχνίδι με την Μπάτσκα Τόπολα, πέραν των αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος και φυσικά του Κυπέλλου (παρότι δεν διευκρινίστηκε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο).

Ο Παύλος Μαρινάκης τόνισε μάλιστα πως οι ποινές που έχουν ήδη επιβληθεί και βρίσκονται σε ισχύ ή εκείνες που θα επιβληθούν το επόμενο δίμηνο κι αφορούν την τιμωρία έδρας, θα μπουν σε αναστολή ως τις 12 Φεβρουαρίου, οπότε και θα επανεξεταστεί η κατάσταση.

Αυτό σημαίνει πως η μία αγωνιστική που έχει χρωστούμενη ο Ολυμπιακός για τη διακοπή του με τον Παναθηναϊκό θα μεταφερθεί και θα εκτιθεί κανονικά όταν ανοίξουν ξανά τα γήπεδα.

Πρέπει να θυμόμαστε όμως πως οι Ερυθρόλευκοι έχουν κι ένα βαρύ κατηγορητήριο να τους περιμένει για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό, με τη διακοπή μίας ώρας από το ντου των οπαδών τους και τις συγκρούσεις με την Αστυνομία. Συγκεκριμένα κινδυνεύουν με νέα ποινή έδρας 2-4 αγωνιστικές, κάτι που σημαίνει ότι ενδέχεται να έχει ξανά τον κόσμο του ο Ολυμπιακός λίγο πριν την εκκίνηση των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X