Σκάνδαλο: Κλείνουν όλη την Super League για 2 μήνες για τα επεισόδια των χούλιγκαν του Ολυμπιακού!

Σκάνδαλο: Κλείνουν όλη την Super League για 2 μήνες για τα επεισόδια των χούλιγκαν του Ολυμπιακού!

Οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σκάνδαλο οι αποφάσεις της κυβέρνησης μετά τα αίσχη των οπαδών του Ολυμπιακού σε Βόλο και Ρέντη. Την απόφαση να διεξάγονται τα παιχνίδια της Stoiximan Super League με άδειες εξέδρες -ως μέτρο αντιμετώπισης των φαινομένων οπαδικής βίας- ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Ανάμεσα σε αυτά που ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης είναι η διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών της Super league 1 μέχρι 12 Φεβρουαρίου 2024, αλλά και των αγώνων των ομάδων Β’ της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού που αγωνίζονται στην Super League 2.

Όπως ξεκαθαρίστηκε, τα ευρωπαϊκά ματς των ομάδων την Πέμπτη θα γίνουν ως εξής… Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα παίξουν κανονικά με κόσμο κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα και την Ελσίνκι, κάτι όμως που δεν ισχύει για τον Ολυμπιακό.

Επειδή τα επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού, έγιναν σε αγώνα του συλλόγου, ο αγώνας με την Μπάτσκα Τούπολα θα γίνει χωρίς φιλάθλους.

Μάλιστα, οι ποινές κεκλεισμένων των θυρών που είχε ο Ολυμπιακός θα μεταφερθούν για τις 12/2 όταν και λήγει το δίμηνο.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X