Σάντος: Αποσύρει το «10» για όσο θα αγωνίζεται στη Β' κατηγορία

Σάντος: Αποσύρει το «10» για όσο θα αγωνίζεται στη Β' κατηγορία
Photo Credits: INTIME

Αποσύρει το νούμερο «10» η Σάντος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η διοίκηση της Σάντος ανακοίνωσε πως θα αποσύρει τη φανέλα με το «10» όσο η ομάδα θα παίζει τη Β’ κατηγορία της Βραζιλίας.

Η ιστορική ομάδα ζει τις δυσκολότερες στιγμές της ιστορίας της, αφού υποβιβάστηκε για πρώτη φορά στα 111 χρόνια ύπαρξής της. Ο υποβιβασμός έφερε ραγδαίες εξελίξεις στα διοικητικά του συλλόγου, καθώς άμεσα πραγματοποιήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου, με τον Μαρσέλο Τεϊσέιρα να συγκεντρώνει 4.762 ψήφους επιστρέφοντας για την τρίτη του θητεία στον προεδρικό θώκο.

Κάπως έτσι, ο νέος πρόεδρος Σάντος μίλησε μετά το τέλος της ψηφοφορίας όπου απευθύνθηκε βουρκωμένος στους οπαδούς της βραζιλιάνικης ομάδας ανακοινώνοντας την πρώτη του απόφαση. Πρόκειται για την απόσυρση της φανέλας με το Νο «10», ως φόρος τιμής στον κορυφαίο ποδοσφαιριστή που φόρεσε τη φανέλα της Σάντος, τον θρυλικό Πελέ.

«Στο πρωτάθλημα Paulista θα μπορούμε να παίξουμε κανονικά με τη φανέλα με το νούμερο 10, αλλά στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας, εφόσον δεν ανεβούμε ξανά στην Α’ κατηγορία, ένα επίπεδο αντάξιο του Πελέ, δεν θα χρησιμοποιήσουμε αυτή τη φανέλα», δήλωσε ο νέος πρόεδρος του συλλόγου.

 

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X