Η κυβέρνηση ξέρει καλά τι κάνει, «σβήνει» την τιμωρία του Ολυμπιακού

Η κυβέρνηση ξέρει καλά τι κάνει, «σβήνει» την τιμωρία του Ολυμπιακού

Ο Insider έχει όλο το πραγματικό παρασκήνιο με τις κυβερνητικές ενέργειες που προσπαθούν να «ξεπλύνουν» τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λένε πολλοί πως αυτά τα καραγκιοζιλίκια που διαρρέονται ως προθέσεις της κυβέρνησης κι ενδεχόμενες αποφάσεις της, περί κλεισίματος των γηπέδων, είναι επικοινωνιακά, είναι για να δείξουν πως κάτι κάνουν κλπ.

Όπως συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις, δυστυχώς με όλες τις κυβερνήσεις. Με την διαφορά πως η συγκεκριμένη κάνει επικοινωνία μόνο, ενώ έχει ένα ανεπανάληπτο εκλογικό ποσοστό ως διαφορά πίσω της. Σπάνε τα ρεκόρ δηλαδή στο… τίποτα.

Εμείς λέμε αυτά είναι για τους αφελείς. Καθόλου επικοινωνία δεν κάνει η κυβέρνηση. Καθόλου δεν θέλουν να δείξουν απλά πως κάτι κάνουν, καθόλου αφελείς ή άσχετοι είναι. Αντίθετα κάνουν κάτι πολύ στοχευμένο εφόσον πάνε σε κλείσιμο των γηπέδων.

Ο πραγματικός στόχος της κυβέρνησης

Ποια ομάδα έχει ήδη τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών κι ετοιμάζεται και για άλλη; Ο Ολυμπιακός φυσικά. Έχει ήδη από τον Χουάνκαρ και πάει και γι΄άλλη από τον Βόλο, παρά τα όργια που έχουν γίνει με την συνέχεια κι ολοκλήρωση του αγώνα και κάτι εκθέσεις παρατηρητών να γελάει και το παρδαλό κατσίκι.

Πάει λοιπόν ο Ολυμπιακός για 2-3 ακόμη, συν τις δύο που είχε ήδη. Πάει βουρ για να παίξει ξανά με κόσμο στα play offs.

Κι έρχεται λοιπόν η κυβέρνηση και σου λέει, γιατί να παίζει μόνο ο Ολυμπιακός κεκλεισμένων; Να παίξουν όλοι για να υπάρχει ισονομία.

Δεν έχει σημασία που κανείς άλλος δεν έχει κάνει επεισόδια. Δεν έχει σημασία που ο μόνος που κάνει επεισόδια, που βγάζει υβριστικές κι απειλητικές ανακοινώσεις, προειδοποιεί σε αυτές για ενδεχόμενο ασύλληπτης τραγωδίας, είναι ο Ολυμπιακός. Καμιά σημασία δεν έχει αυτό.

Η απίστευτη αβάντα στον Ολυμπιακό

Έρχεται η κυβέρνηση και παίρνει την τεχνητή κρίση που οργανωμένα δημιουργεί ο Ολυμπιακός, έρχεται η κυβέρνηση κι αντιδρά στα τελευταία επεισόδια με την τραγική κατάληξη του παιδιού που μάχεται για την ζωή του κι έγιναν πάλι σε αγώνα του Ολυμπιακού από χούλιγκανς εκεί και τι κάνει;

Την τιμωρία που έχει δεχθεί ο Ολυμπιακός ήδη, θα την κάνει γενικό κανόνα για να μη του φανεί του Ολυμπιακού η διαφορά. Τιμωρήθηκε εκείνος για συγκεκριμένες παραβάσεις και για να λυθεί το πρόβλημα που μόνο εκείνος δημιουργεί η κυβέρνηση θα επιβάλλει και στους άλλους την ίδια τιμωρία με τον Ολυμπιακό! Απίστευτα πράγματα, που όμως δείχνουν πάρα πολλά.

Η αντίδραση και το ξεφόρτωμα των Κροατών

Φυσικά και όλες οι ομάδες πρέπει να αντιδράσουν για την απίστευτη προσπάθεια μιας φοβικής κυβέρνησης να κατευνάσει αυτόν που όπως φαίνεται δεν θέλει με τίποτα να αγγίξει, στην ουσία αθωώνοντας τον για ότι έχει κάνει φέτος κι έχει τιμωρηθεί.

Μην ανησυχείτε, τώρα που βρήκαμε την ευκαιρία θα τους βάλουμε όλους να παίζουν χωρίς κόσμο και θα το πουλήσουμε ως τιμωρία για την βία.

Την ίδια ώρα που άρχισαν και το ξεφόρτωμα των Κροατών, για να μην ξεχνιόμαστε.

Ο Insider

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X