Καταιγιστική η ΑΕΚ - Διέλυσε με 14-2 την ΑΕΛ και ανέβηκε στην κορυφή!

Εικόνες από το Δούκας - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ανδρική ομάδα futsal της ΑΕΚ συνέτριψε με 14-2 την Λάρισα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καταιγιστική ήταν σε ένα ακόμη παιχνίδι η ανδρική ομάδα futsal της ΑΕΚ η οποία συνέτριψε με 14-2 την ΑΕΛ Futsal στο Κλειστό του Καματερού για την 14η αγωνιστική της Futsal Super League.

Η «Ένωση» μπήκε με το «δεξί» στο Πρωτάθλημα, κατέκτησε άλλο ένα τρίποντο και ανέβηκε μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με ένα παιχνίδι περισσότερο από τον ΑΣΕ Δούκα. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν άλλο ένα παιχνίδι Πρωταθλήματος μέχρι το τέλος του έτους, με αντίπαλο την Υπεροχή Τρικάλων και θέλουν και εκεί μόνο τη νίκη, ενώ ακολουθούν και οι υποχρεώσεις του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η εξέλιξη του αγώνα

Το παιχνίδι δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής καθώς όπως καταδεικνύει και το τελικό αποτέλεσμα η ΑΕΚ ήταν απόλυτα κυρίαρχη μέσα στο γήπεδο. Οι παίκτες του Άγγελου Εμμανουηλίδη σκόραραν κατά το δοκούν με τον προπονητή μάλιστα να κάνει και αρκετές αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο. Πιο αναλυτικά η ΑΕΚ μόλις στο 2′ άνοιξε το σκορ με γκολ του Σάλας. Μέχρι το 4′, η ΑΕΚ προηγούνταν με 3-1, με τους Πάις και Αδαμόπουλο να βρίσκουν δίχτυα. Ακολούθησαν 2 γκολ από τον Φίτο και 1 από τον Τριαντάφυλλο για το 6-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο β’ ημίχρονο, ο Άγγελος Εμμανουηλίδης προχώρησε και σε ορισμένες αλλαγές, χωρίς όμως να αλλάξει η φιλοσοφία του «Δικεφάλου». Μάνος, Σάλας, Τροβάτο, Τριαντάφυλλος, Ταρνανίδης ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 11-1, ενώ το τελικό 14-2 διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά με την ΑΕΚ να δίνει διαστάσεις θριάμβου στο τελικό αποτέλεσμα.

ΑΕΚ – ΑΕΛ Futsal 14-2

Σκόρερς: Σάλας (2), Πάις (2), Αδαμόπουλος, Φίτο (3), Τριαντάφυλλος (2), Μάνος, Ταρνανίδης, Τροβάτο (2)

 

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X