UEFA: Ενημέρωσε τις Μακάμπι Χάιφα, Ελσίνκι και Μπάτσκα Τόπολα για κεκλεισμένων των θυρών

UEFA: Ενημέρωσε τις Μακάμπι Χάιφα, Ελσίνκι και Μπάτσκα Τόπολα για κεκλεισμένων των θυρών
Photo Credits: INTIME

Μακάμπι Χάιφα, Ελσίνκι και Μπάτσκα Τόπολα ενημερώθηκαν από την UEFA για κεκλεισμένων των θυρών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η UEFA ενημέρωσε τις αντιπάλους των ελληνικών ομάδων την Πέμπτη για το ενδεχόμενο να διεξαχθούν τα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών.

Για το ενδεχόμενο τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων την Πέμπτη (14/12) να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών ενημερώθηκαν από την UEFA οι Μακάμπι Χάιφα, Ελσίνκι και Μπάτσκα Τόπολα. Στο ανεπίσημο έγγραφο, το οποίο δημοσιοποίησε ο Γιάννης Αλαφούζος και το σχολίασε, γράφοντας «Ντροπή…», οι τρεις ομάδες που θα αναμένεται να έρθουν στην Ελλάδα την Πέμπτη για να αντιμετωπίσουν Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, αναφέρονται τα όσα συνέβησαν στη χώρα ματς τα τελευταία 24ωρα.

Εκτός από την εξωαγωνιστική ζημιά που κάνει αυτή η εξέλιξη στο πρεστίζ των ελληνικών ομάδων, υπάρχει και αγωνιστικό διακύβευμα, καθώς στα δύο από τα τρία παιχνίδια κρίνεται πρόκριση. Στην περίπτωση του Ολυμπιακού, η δυναμικότητα της αντιπάλου είναι χαμηλή, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση στους «16» του Conference League, αλλά θέλει τη νίκη για το ranking.

Ο Παναθηναϊκός όμως αντιμετωπίζει μια κανονική ευρωπαϊκή ομάδα, όπως είναι η Μακάμπι Χάιφα, η οποία παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, παίζοντας μακριά από το Ισραήλ, δείχνει πως είναι ανταγωνιστική. Και οι «πράσινοι» ενδεχομένως να παίξουν αυτό το κρίσιμο παιχνίδι σε άδειο γήπεδο, στο οποίο θα βρίσκονται 700 οπαδοί της Μακάμπι, που έχουν ήδη εξασφαλίσει εισιτήρια και έχει ήδη καταστρωθεί σχέδιο για αυξημένα μέτρα ασφαλείας κατά τη φιλοξενία τους στη Λεωφόρο.

Με την απόφαση να διεξαχθούν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών, εάν τελικά ανακοινωθεί, η κυβέρνηση πάει να τινάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο στον αέρα, όπως και την προσπάθεια που έχει γίνει φέτος να ανέβει στο ranking της UEFA.

Η Super League παίζει στη Stoiximan με αμέτρητες επιλογές, 0% γκανιότα*, bet builder και ενισχυμένες αποδόσεις! *Όροι & προϋποθέσεις
Εξάλλου, πρέπει να σημειωθεί, ότι σε κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι που διεξήχθη φέτος στην Ελλάδα, η συμπεριφορά όλων των οπαδών υπήρξε άψογη και δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα.

Σε όλα αυτά, θα πρέπει να υπολογιστεί και η οικονομική ζημία των ομάδων, μιας και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, σημειώνονται sold out.

Στην επιστολή της UEFA αναφέρονται τα εξής:

«Καθώς οι ομάδες σας παίζουν στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα, θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα πιθανό ζήτημα. Ίσως έχετε δει στις ειδήσεις, ότι έγιναν σοβαρά επεισόδια με χούλιγκαν σε αγώνα βόλεϊ και ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά

Ως αποτέλεσμα, αντιλαμβανόμαστε ότι η ελληνική κυβέρνηση σκέφτεται να διατάξει όλα τα παιχνίδια στην Ελλάδα να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών. Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα αν θα εφαρμόσουν αυτό το μέτρο και στα διεθνή παιχνίδια. Θα έχουμε καθαρή εικόνα για το θέμα αύριο και θα σας ενημερώσουμε σχετικά».

Πηγή: sdna.gr

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X