Ο Σισοκό «αποθέωσε» τον Ντεσάμπ

Ο Σισοκό «αποθέωσε» τον Ντεσάμπ
Photo Credits: INTIME

«Πρόκειται για έναν σπουδαίο κύριο» είπε ο Μούσα Σισοκό για τον Ντιντιέ Ντεσάμπ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μούσα Σισοκό έχει 78 διεθνείς συμμετοχές, όλες υπό τις οδηγίες του Ντιντιέ Ντεσάμπ. Και παρά το γεγονός ότι ο Γάλλος ομοσπονδιακός τεχνικός, δεν έχει καλέσει τον έμπειρο άσο στους «πετεινούς» από το 2021, ο μέσος της Ναντ, μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον «DD».

 Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», ο Σισοκό, είπε μεταξύ άλλων:

«Πρόκειται για έναν σπουδαίο κύριο. Η καριέρα του ως παίκτης, προκαλεί θαυμασμό. Έχοντας γίνει προπονητής, διατήρησε αυτό το επίπεδο αριστείας. Πήρε τα ηνία της εθνικής ομάδας σε μια δύσκολη στιγμή. Την οδήγησε στον υπέρτατο τίτλο το 2018.

Παραμένει για πάνω από μια δεκαετία επικεφαλής των «μπλε», γεγονός πρωτόγνωρο στην Γαλλία. Διαπρέπει στην διαχείριση μιας ομάδας. Είναι μια από τις καλύτερες συναντήσεις μου στο ποδόσφαιρο. Με εμπιστεύθηκε. Δεν ακούει τι μπορεί να ειπωθεί δεξιά ή αριστερά για έναν παίκτη. Έχει τις πεποιθήσεις του και εμμένει σε αυτές.

Μερικές φορές η παρουσία μου στην αποστολή, αντιμετωπίσθηκε με σκεπτικισμό. Και το ήξερε, γιατί με έπαιρνε τηλέφωνο. Μου έλεγε να μην παίρνω τον εαυτό μου για κάποιον άλλο και να φέρω τις ιδιότητες μου στην εθνική ομάδα. Στέλνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο και προπονητή».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X