Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Κυριακή (10/12)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Κυριακή (10/12)

Ανάλυση και προγνωστικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κυριακή σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι πολλές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal και το σημείο της ημέρας.

 

ΕΒΕΡΤΟΝ – ΤΣΕΛΣΙ (16:00): Αποφασισμένη να δώσει μάχη μέχρις εσχάτων για την παραμομή της η Έβερτον. Η τιμωρία με -10 βαθμούς ήταν ένα ισχυρό ψυχολογικό χτύπημα, εντούτοις τα «ζαχαρωτά» δεν… μασάνε. Μια μόλις ήττα στην πρόσφατη πεντάδα αγώνων, μια ισοπαλία με την Μπράιτον και τρεις νίκες, εκ των οποίων οι δύο σερί. Πρώτα στο σπουδαίο «διπλό» επί της Νότιγχαμ και στη συνέχεια με το εκπληκτικό 3-0 κόντρα στη Νιούκαστλ. Άριστα στημένη τακτικά πίσω από τη μπάλα, «χτύπησε» τις αδυναμίες της αντιπάλου στο τρανζίσιον και έφτασε σε θρίαμβο. Με μόλις 39% κατοχή μπάλας έφτασε 21(6) τελικές, πέντε κόρνερ καθώς και 3.17 xG! Με 10 βαθμούς είναι στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη, έχει ωστόσο και απόλυτα θετικό μομέντουμ. Εκτός μάχης ο Ντέλε Άλι, ερωτηματικό ο βαθμός ετοιμότητας των Κόουλμαν, Γκάρνερ, Γκόμες καθώς και Ονάνα.

 

Δείτε το σημερινό κουπόνι

 

ΕΒΕΡΤΟΝ – ΤΣΕΛΣΙ (16:00): Η Τσέλσι δεν λέει να βρει γιατρειά. Τα ακραία σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, καθώς και η αβεβαιότητα που εκπέμπει είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν το παιχνίδι της. Από το 4-1 επί της Τότεναμ και το 4-4 με την Σίτι, στην ήττα 1-4 από τη Νιούκαστλ, το οριακό 3-2 επί της Μπράιτον και τη νέα ήττα από τη Γιουνάιτεντ. Δύσκολα βγαίνει άκρη με τους Λονδρέζους, καθώς είναι ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο. Στη μέση της βαθμολογίας, φαντάζει πολύ δύσκολο να διεκδικήσουν όχι θέση στην 4άδα, αλλά ακόμη και ένα εισιτήριο για το Conference League… Επιθετικά λύσεις βρίσκει η ομάδα του Ποτσετίνο, ανασταλτικά ωστόσο… κλάφ’τα Χαράλαμπε. Μέσα σε όλα, το απουσιολόγιο είναι γεμάτο για τον Αργεντίνο τεχνικό. Τσαλόμπα, Τσίλγουελ, Τσουκουεμέκα, Φοφανά καθώς και Γκουστό είναι τραυματίες. Αμφίβολοι και οι Λάβια, Μαντουέκε και Ενκουνκού.

 

Η εκτίμηση του αγώνα

 

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΧΙΡΟΝΑ (22:00): Πήρε το ντέρμπι απέναντι στην Ατλέτικο με 1-0 χάρη σε ένα γκολ του Ζοάο Φέλιξ στο 28′, αλλά η αλήθεια είναι πως επικράτησε ευκολότερα απ’ ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. Ήταν κατά πολύ ανώτερη από την αντίπαλό της, είχε πολύ σημαντικές ευκαιρίες και για άλλα γκολ κυρίως με Ραφίνια και Λεβαντόφσκι. Αλλά το σημαντικό είναι ότι επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από το 1-1 με τη Βαγιεκάνο. Έβδομη νίκη σε οχτώ παιχνίδια στο Μονζουίκ, έχει την ήττα μόνο από τη Ρεάλ. Και το παιχνίδι απέναντι στη Χιρόνα είναι μια ευκαιρία να μειώσει την απόσταση από την κορυφή, μετά το χθεσινό 1-1 της Ρεάλ απέναντι στην Μπέτις. «Η Χιρόνα με την πορεία της δείχνει πως μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, γιατί όχι;», δήλωσε χθες ο Τσάβι, ο οποίος εξακολουθεί να μην υπολογίζει σε Τερ Στέγκεν και Γκάβι, όπως και στους Ινίγο Μαρτίνεθ και Μάρκος Αλόνσο.

 

Πως παίζεται το πόκερ

 

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΧΙΡΟΝΑ (22:00): Ακόμα μία ανατροπή στο πρωτάθλημα και το όνειρο συνεχίζεται για τη Χιρόνα. Ήταν πίσω στο σκορ από τη Βαλένθια με 1-0 μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά δύο γκολ από τον Στουάνι μέσα σε πέντε λεπτά έφεραν τη μεγάλη ανατροπή και το τελικό 2-1. Και διατήρησαν τη Χιρόνα στην κορυφή μαζί με τη Ρεάλ. Οι Μαδριλένοι χθες έφεραν ισοπαλία στην Μπέτις και αν η Χιρόνα κάνει την έκπληξη στο Μονζουίκ θα βρεθεί και πάλι μόνη πρώτη. Μεσοβδόμαδα πέρασε από το Αλικάντε επικρατώντας της Οριχουέλα (2-5) και δεν είχε πρόβλημα να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Έχει την καλύτερη επίθεση με 34 γκολ στο πρωτάθλημα. Νέα απουσία ο μέσος Ερέρα, σταθερά εκτός ο εξτρέμ Βίγια και ο μέσος Γκαρσία.

 

Η εκτίμηση του αγώνα

 

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X