ΑΕΚ: Για την επιστροφή στις νίκες (15:00) με Ολυμπιάδα

Εικόνες από τον αγώνα ΑΕΚ - ΑΕΛ
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα την Ολυμπιάδ α

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιστροφή στη δράση για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει σήμερα στις 15:00 την Ολυμπιάδα Υμηττού, στο Δημοτικό Στάδιο Υμηττού, στο πλαίσιο της 8ηςαγωνιστικής της Women’s Football League.

Οι «κιτρινόμαυρες» στοχεύουν μόνο στο «διπλό», καθώς θέλουν να γυρίσουν με ένα θετικό αποτέλεσμα μετά την ήττα, με ξεκάθαρη αλλοίωση, από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Η διεθνής αθλήτρια της ΑΕΚ, Ελένη Τσελέντη δήλωσε στο aek.gr πως μετά από δύο εβδομάδες διακοπής η ομάδα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για να πάρει τη νίκη: «Μετά από δυο εβδομάδες ξεκινά πάλι το πρωτάθλημα. Είχαμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το παιχνίδι που μπορεί να φαντάζει εύκολο αλλά δεν είναι. Πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και να μπούμε στο γήπεδο δυνατά από το πρώτο λεπτό. Να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να μην αφήσουμε ούτε μια μονομαχία».

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X