Έγραψαν ιστορία οι Λέικερς: Κατέκτησαν το πρώτο Κύπελλο ΝΒΑ με μυθικό Ντέιβις (VIDEO)

Έγραψαν ιστορία οι Λέικερς: Κατέκτησαν το πρώτο Κύπελλο ΝΒΑ με μυθικό Ντέιβις (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Πολύ καλό ματς και από τον Λεμπρόν Τζέιμς με τον «Βασιλιά» να καταγράφει στην στατιστική του 24 πόντους, 11 ριμπάουντ, 4 ασίστ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ιστορική βραδιά για το NBA αλλά και τον οργανισμό των Λος Άντζελες Λέικερς που με διαστημική εμφάνιση του Άντονι Ντέιβις «διέλυσαν» του Ιντιάνα Πέισερς με 123-109 και κατέκτησαν το in-season tournament.
Ο «Μονόφρυδος» ήταν συγκλονιστικός, ολοκλήρωνοντας την αναμέτρηση με ένα αδιανόητο double-double έχοντας 41 πόντους, 20 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 4 μπλοκ σε 40 λεπτά συμμετοχής, ισοπεδώνοντας την άμυνα των Πέισερς.

Πολύ καλό ματς και από τον Λεμπρόν Τζέιμς με τον «Βασιλιά» να καταγράφει στην στατιστική του 24 πόντους, 11 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 35 λεπτά συμμετοχής και στα 39 του χρόνια, πανηγυρίζει ακόμη έναν τίτλο στην πλούσια καριέρα του.


Το ματς

Οι «Λιμνάνθρωποι» φρόντισαν να δείξουν από νωρίς τις διαθέσεις τους στον τελικό, κλείνοντας το πρώτο δωδεκάλεπτο προηγούμενοι με 34-29, ενώ διατήρησαν το προβάδισμα των πέντε πόντων μέχρι την λήξη του ημιχρόνου (65-60).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Λέικερς ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και εκμεταλλεύτηκαν το κάκιστο βράδυ του Ταϊρίς Χαλιμπέρτον και με το δίδυμο των Λεμπρόν-Ντέιβις να παίρνει «φωτιά» ανέβασαν την διαφορά στους οκτώ πόντους (90-82).

Στο τέταρτο δωδεκάλεπτο οι Λέικερς ήταν καταιγιστικοί και με επί μέρους 33-27, έφτασαν με χαρακτηριστική άνεση στη νίκη γράφοντας ιστορία ως η πρώτη ομάδα που κατακτάει το Κύπελλο του NBA.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X