Σε ανοιχτή γραμμή με την UEFA η Κυβέρνηση

Σε ανοιχτή γραμμή με την UEFA η Κυβέρνηση
Photo Credits: INTIME

Η Κυβέρνηση έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την UEFA για να βοηθηθεί ως προς την κατεύθυνση των μέτρων που θα λάβει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νωρίς το μεσημέρι έλαβε τέλος στο Μέγαρο Μαξίμου η σύσκεψη για το ζήτημα της οπαδικής βίας μετά τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού στον Ρέντη. Μία σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου, του Υπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργου Φλωρίδη του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση των Υπουργών Επικρατείας Σταύρου Παπασταύρου και Άκη Σκέρτσου και του Υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκου. Στη σύσκεψη έδωσε το παρών και ο διοικητής της ΕΥΠ, Θεμιστοκλής Δεμίρης. Όπως ανέφεραν – σύμφωνα με τα όσα βγήκαν από το πολιτικό ρεπορτάζ – πηγές από την Κυβέρνηση ανακοινώσεις θα γίνουν τη Δευτέρα από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη.

Αυτό που υπάρχει ως στοιχείο και επιβεβαιώνεται από το ρεπορτάζ είναι πώς η Κυβέρνηση είναι από το Σάββατο σε ανοιχτή γραμμή με την UEFA. Και για να ακούσει τις απόψεις των ανθρώπων της για το θέμα και για να βοηθηθεί σε επίπεδο λήψης τελικών αποφάσεων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έχει επιβεβαιωθεί κανένα εκ των μέτρων που έχουν γραφτεί σε επίπεδο ρεπορτάζ. Ούτε περί πρόθεσης για απόφαση να σταματήσουν τα Πρωταθλήματα των ομαδικών αθλημάτων (ένα μέτρο που δεν είναι καθόλου βέβαιο πώς θα τεθεί σε ισχύ και που πρακτικά δεν θα λύσει και κάτι), ούτε για ματς κεκλεισμένων των Θυρών ή για ευρωπαϊκούς αγώνες με την παρουσία μόνο φιλοξενούμενων οπαδών, ούτε για το πιθανό κλείσιμο των Θυρών που πηγαίνουν οι οργανωμένοι των ομάδων αλλά ούτε και για ενδεχόμενη ανάκληση της αστυνομίας από τα γήπεδα για να αναλάβουν τις τύχες της διαφύλαξης των αγώνων οι ΠΑΕ, ΚΑΕ και γενικά οι ομάδες μέσω security.

Επειδή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη Κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη με προβλήματα οπαδικής βίας το χρονικό αυτό σημείο χαρακτηρίζεται και είναι κρίσιμο. Μην ξεχνάμε πως υπάρχουν και άλλα ανοιχτά μέτωπα αυτήν την περίοδο όπως η αποχή των διαιτητών μετά τις απειλές προς τον ρέφερι Τάσο Παπαπέτρου. Αναμονή λοιπόν για τις κυβερνητικές αποφάσεις που θα επισημοποιηθούν τη Δευτέρα.

Πηγή: gazzetta.gr

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X