Premier League: Ιστορική τριάρα στο Ολντ Τράφορντ κόντρα στη Γιουνάιτεντ από την Μπόρνμουθ

Premier League:  Ιστορική τριάρα στο Ολντ Τράφορντ κόντρα στη Γιουνάιτεντ από την Μπόρνμουθ
Photo Credits: INTIME

Η Μαντσεστερ Γιουναίτεντ πραγματοποίησε μια τραγική εμφάνιση και ηττήθε με το βαρύ 0-3 από την Μπόρνμουθ στην έδρα της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ χάλασε το θετικό σερί που είχε δημιουργήσει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο καθώς γνώρισε μια ταπεινωτική ήττα με 0-3 από την Μπόρνμουθ.

Ο δήμιος της ομάδας του Έρικ Τεν Χαχ ήταν ο Ντόμινικ Σολάνκε, με τον πρώην φορ της Λίβερπουλ να σκοράρει στο πέμπτο λεπτό, μετά από γύρισμα του Κουκ από τα δεξιά και τελείωμά του μέσα από την περιοχή.

Μάλιστα ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε και δοκάρι στο 40ο λεπτό, ενώ στο 24ο λεπτό ο Ταβερνιέρ σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Οι κόκκινοι διάβολοι πάλεψαν για να ισοφαρίσουν και είχαν κάποιες τελικές για να σκοράρουν, έχοντας ως πιο δραστήριο τον Αλεχάντρο Γκαρνάτσο δίχως όμως αποτέλεσμα.

Αντίθετα η Μπόρνμουθ πέτυχε δύο γκολ σε πέντε λεπτά με τον Μπίλινγκ στο 68′ και τον Σενέσι στο 73′, από ασίστ του Ταβερνιέ και πέτυχε το πρώτο της ιστορικό διπλό στο Ολντ Τράφορντ. Η απογοήτευση του κόσμου ήταν μεγάλη, καθώς μετά το τρίτο γκολ των κερασιών η πλειονότητα των φιλάθλων αποχώρησε από το γήπεδο.

Με αυτή τη νίκη η Γιουνάιτεντ παρέμεινε στους 27 βαθμούς, ενώ η Μπόρνμούθ ανέβηκε στους 19 βαθμούς.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X