Τα δοκάρια σταμάτησαν την ΑΕΚ Β', ισοπαλία (1-1) με τον Μακεδονικό στη Θεσσαλονίκη

Τα δοκάρια σταμάτησαν την ΑΕΚ Β', ισοπαλία (1-1) με τον Μακεδονικό στη Θεσσαλονίκη
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Β' μπορούσε τη νίκη στη Θεσσαλονίκη, φεύγει με τον έναν βαθμό από την έδρα του Μακεδονικού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ Β’ έφυγε μόνο με έναν βαθμό από την έδρα του Μακεδονικού, μένοντας στο 1-1 παρότι ήταν καλύτερη και είχε ευκαιρίες για να πάρει το πολύτιμο τρίποντο.

Παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη η Ένωση, χρειάζεται κι άλλα θετικά αποτελέσματα για να μη μπλέξει σε σενάρια υποβιβασμού, καθώς θυμίζουμε πως από φέτος οι Β’ ομάδες υποβιβάζονται κανονικά.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 66′ με σουτ του Χάσεκ με την ΑΕΚ Β’ να ισοφαρίζει στο 70′ με εξαιρετικό σουτ του Κάτσικα.

Το ματς

Στο α’ ημίχρονο η ΑΕΚ Β’ θα μπορούσε να προηγηθεί στο σκορ. Στο 10′ είχε δοκάρι με τον Χριστόπουλο, αλλά και δύο καλές στιγμές με τους Σκόνδρα και Ζίνι στο 30′ και στο 31′ αντίστοιχα, όμως το πρώτο 45λεπτο έληξε χωρίς σκορ.

Στο β’ μέρος ο Μακεδονικός φάνηκε να πατά καλύτερα και προηγήθηκε στο 55′. Ο Χάσεκ κ πήρε το ριμπάουντ έπειτα από απόκρουση του Θεοχάρη και πλάσαρε στα δίχτυα για το 1-0, ωστόσο η απάντηση της ΑΕΚ Β’ ήταν άμεση καθώς τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κάτσικας με ένα όμορφο σουτ ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Στο 83′ η ΑΕΚ Β’ έφτασε μια ανάσα από την ανατροπή, αλλά η κεφαλιά του Χρυσόπουλου μετά το κόρνερ του Ρουκουνάκη σταμάτησε στο δοκάρι. Έτσι το 1-1 έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Μακεδονικός-ΑΕΚ Β’ 1-1

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Περντρέου, Προβυδάκης, Πέδρο Λούκας, Τσαμούρης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Χάσεκ, Τσιλιγγίρης (56′ Λεωνιδόπουλος), Ραμίρεζ (56′ Μπουλάτοβιτς), Ζαφειράκης, Σιμόνι (67′ Μπιανκόνι).

ΑΕΚ Β (Κούστας): Θεοχαρης, Ρόκσον, Χρυσόπουλος, Ραντόνια, Πήλιος, Ρουκουνάκης, Φοφανά, Σκόνδρας (69′ Ανδρικόπουλος), Κάτσικας (88′ Κοσίδης), Χριστόπουλος, Ζίνι (69′ Τιέι).

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X