Σκέφτεται Λοπετέγκι για αντι-Κούπερ στην Νότιγχαμ ο Μαρινάκης

Σκέφτεται Λοπετέγκι για αντι-Κούπερ στην Νότιγχαμ ο Μαρινάκης
Photo Credits: INTIME

Η Νότιγχαμ Φόρεστ εξετάζει σοβαρά την αντικατάσταση του προπονητή της με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να έχει ψηλά στην λίστα του τον Γούλιεν Λοπετέγκι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ήττα με 5-0 από την Φούλαμ, έχει δημιουργήσει αρκετό εκνευρισμό στην Νότιγχαμ Φόρεστ και τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος σκέφτεται σοβαρά την αλλαγή προπονητή.

Και ενώ τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στο επερχόμενο παιχνίδι της Νότιγχαμ Φόρεστ με αντίπαλο τη Γουλβς στο «Μολινό», ισπανικά δημοσιεύματα, συνδέουν το όνομα ενός πρώην τεχνικού των «λύκων» με το μέλλον της Νότιγχαμ!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η «Mundo Deportivo», οι άνθρωποι της Νότιγχαμ εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Ζουλέν Λοπετέγκι για τη διάδοχη κατάσταση στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Μάλιστα, το όνομα του Ισπανού τεχνικού βρίσκεται εδώ και καιρό στα «ραντάρ» της ομάδας, δείγμα της εκτίμησης που τρέφουν για εκείνον.

O 57χρονος προπονητής βρίσκεται χωρίς ομάδα από τον περασμένη Αύγουστο, όταν και αποχώρησε από τον πάγκο της Γουλβς έπειτα από 10 μήνες παρουσίας.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X