Στα «ραντάρ» της Μπαρτσελόνα το μεγάλο αστέρι της Έβερτον!

Στα «ραντάρ» της Μπαρτσελόνα το μεγάλο αστέρι της Έβερτον!
Photo Credits: INTIME

Την περίπτωση του 22χρονου Βέλγου χαφ της Έβερτον, Αμαντού Ονάνα, εξετάζει σοβαρά η Μπαρτσελόνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο σοβαρός τραυματισμός του Γκάβι, σε συνδυασμό με το γεγονός πως δεν υπάρχουν πολλές λύσεις στις θέσεις της μεσαίας γραμμής, έχουν αναγκάσει την Μπαρτσελόνα να ψαχτεί στη μεταγραφική αγορά για την απόκτηση ενός χαφ.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, οι «μπλαουγκράνα» εξετάζουν πολλές λύσεις νεαρών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι όχι μόνο θα αποτελέσουν μια καλή επένδυση για το μέλλον, αλλά θα μπορέσουν να βοηθήσουν και άμεσα!

Ένας από τους παίκτες που «σκανάρουν» οι άνθρωποι των Καταλανών, είναι ο Αμαντού Ονάνα της Έβερτον! Ο 22χρονος χαφ, αποτελεί ένα από τα πολυτιμότερα περιουσιακά στοιχεία των «ζαχαρωτών», έχοντας εκτοξεύσει φέτος τις μετοχές του με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί στην Premier League.

Ο νεαρός Βέλγος μετράει μέχρι στιγμής στη σεζόν 14 συμμετοχές και 1 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, όντας εκ των βασικών στελεχών της ομάδας, κυριαρχώντας στον χώρο της μεσαίας γραμμής με τα τρεξίματά του και τα αθλητικά του προσόντα (1,95μ.).

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X