Αντετοκούνμπο: «Κάποιες φορές δεν ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε, μηχανή ο Χαλιμπέρτον» (VIDEO)

Αντετοκούνμπο: «Κάποιες φορές δεν ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε, μηχανή ο Χαλιμπέρτον» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έβγαλε το καπέλο στους Πέισερς και τον Ταϊρίς Χαλιμπέρτον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο σταρ της Ιντιάνα, Ταϊρίς Χαλιμπέρτον κουβάλησε την ομάδα του κόντρα στους Μπακς και την οδήγησε στην πρόκριση στον τελικό του In-Season Tournament, με τους Πέισερς να είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν το πρώτο τρόπαιο της σεζόν.

Μετά το τέλος, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στάθηκε στα αίτια του αποκλεισμού, ενώ αποθέωσε τον Χαλιμπέρτον.

Αρχικά είπε: «Πρέπει να είμαστε πιο οργανωμένοι και να ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στο τέλος των αγώνων. Έχει να κάνει με την προσπάθεια και τη νοοτροπία. Οι Πέισερς έπαιξαν άμυνα, πήραν ριμπάουντ, ήταν πιο σκληροί από μας και καλύτεροι. Ο πάγκος τους μας κλώτσησε στον κ@@.Τίποτα δεν πρέπει να θεωρείς δεδομένο. Κάποιες φορές ένιωθα πως δεν ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε. Δεν είναι εύκολο να προπονείσαι στο ΝΒΑ έχοντας παιχνίδι κάθε δύο μέρες, κάτι που δεν συμβαίνει στην Ευρώπη. Έχουμε πολύ ταλέντο, αλλά πρέπει να είμαστε πιο οργανωμένοι. Θα φτιάξει η χημεία μας στο μέλλον. Αν δεν… βγεις να παίξεις, δεν θα σε σεβαστεί ο αντίπαλος. Δεν θέλω να ρίξω την ευθύνη σε κανέναν. Οι παίκτες είναι αυτοί που παίζουν το παιχνίδι. Αν δεν γυρίζεις στην άμυνα δεν είναι ευθύνη του προπονητή ή αν πετάς την μπάλα στα χέρια των αντιπάλων. Θα πρέπει να το συζητήσουμε μεταξύ μας, να μιλήσουμε σαν ομάδα. Μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε»

Για τον Χαλιμπέρτον τόνισε: «Πρέπει να βγάλουμε το καπέλο στον Χαλιμπέρτον. Ήταν καταπληκτικός, είχε 27 πόντους και 15 ασίστ χωρίς λάθος. Είναι σαν μηχανή, δεν κάνει λάθος. Πήρε τις σωστές αποφάσεις στο τέλος, έβαλε μεγάλα σουτ και δεν έκανε λάθη. Έπαιξαν πολύ καλά οι Πέισερς, μας κέρδισαν δύο φορές φέτος. Έχουν έναν φοβερό προπονητή με καταπληκτικό σύστημα»

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X