«H AEK θέλει τον δεξιό μπακ Ματσόκι – Επαφές με τη Σαλερνιτάνα ο Κονέ»

«H AEK θέλει τον δεξιό μπακ Ματσόκι – Επαφές με τη Σαλερνιτάνα ο Κονέ»
Photo Credits: INTIME

Ιταλικά δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Πασκουάλε Ματσόκι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάτι παραπάνω από ενδιαφέρον για την απόκτηση Πασκουάλε Ματσόκι φέρεται να έχει δείξει η ΑΕΚ. Όπως αποκαλύπτει η ιταλική εφημερίδα «Il Mattino», ο Παναγιώτης Κονέ επικοινώνησε με τον αθλητικό διευθυντή Ντε Σάνκτις, εκφράζοντας το ενδιαφέρον της Ένωσης για τον 28χρονο δεξιό μπακ, θέλοντας να τον αποκτήσει ως κανονική μεταγραφή και όχι με δανεισμό.

Ο Ματσόκι έχει συμβόλαιο έως το 2026 με τη Σαλερνιτάνα, ενώ υπολογίζεται κανονικά. Φέτος έχει 15 συμμετοχές, δεν αποκλείεται ωστόσο να… θυσιαστεί και να πωληθεί, προκειμένου να ισορροπήσει το μπάτζετ της ιταλικής ομάδας.

Η Σαλερνιτάνα πάντως αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 4-5 εκατ. ευρώ, ενώ η ΑΕΚ μπορεί να φτάσει την προσφορά της λίγο πάνω από τα 2 εκατ. ευρώ, σύμφωνα πάντα με τα ιταλικά δημοσιεύματα.

Ο Ματσόκι αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2022 από τη Βενέτσια αρχικά με τη μορφή δανεισμού και μετά με μεταγραφή έναντι ενός εκατ. ευρώ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Ελλάς Βερόνα, Ρίμινι, Πάρμα και Περούτζια, ενώ μετρά μια συμμετοχή την με εθνική Ιταλίας.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X