Φέτος οι αμυντικοί της ΑΕΚ βρίσκουν δίχτυα

Φέτος οι αμυντικοί της ΑΕΚ βρίσκουν δίχτυα
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχει πάρει ήδη από τους αμυντικούς της, σχεδόν διπλάσια γκολ απ' ότι σ' ολόκληρη την περυσινή σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί για μια σειρά από λόγους, η ΑΕΚ να μην έχει πάρει μέχρι στιγμής όσα γκολ αναλογούν στην ποιότητα και την αξία των σέντερ φορ της. Ωστόσο από την άλλη μεριά, φέτος έχει πάρει πολύ σκοράρισμα από την πίσω γραμμή της. Οι αμυντικοί της, είτε οι στόπερ, είτε οι ακραίοι, βρίσκουν δίχτυα και μάλιστα συχνά. Ήδη άλλωστε, η ΑΕΚ έχει πάρει σχεδόν τα διπλάσια γκολ από τους αμυντικούς της, απ’ ότι σ’ ολόκληρη την περυσινή σεζόν.

Στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ έχει πάρει πέντε γκολ από τους αμυντικούς της. Δυο έχει πετύχει ο Βίντα, ένα ο Μουκουντί, ένα ο Μοχαμάντι και ένα Ρότα. Ενώ ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός έχει σκοράρει ακόμα δυο φορές για ματς ευρωπαϊκά. Και επίσης η ΑΕΚ έχει πάρει και γκολ από τον Σιντιμπέ πάλι για ευρωπαϊκό παιχνίδι. Πέρυσι η ΑΕΚ συνολικά μέσα στη σεζόν, είχε πάρει μόλις πέντε γκολ από τους αμυντικούς της. Τέσσερα για το πρωτάθλημα και ένα για το κύπελλο. Ενώ τέτοια εποχή πέρυσι, η ΑΕΚ είχε πάρει μόλις ένα γκολ από αμυντικό της. Είχε σκοράρει ο Μουκουντί στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X