Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Μακτόμινεϊ και η δυστοκία στην επίθεση της

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Μακτόμινεϊ και η δυστοκία στην επίθεση της
Photo Credits: INTIME

Ο σεζόν του Μακτόμινεϊ που εκθέτει οχι μόνο το μάτι του Τεν Χαγ αλλά και την επίθεση της Γιουνάιτεντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κυριάρχησε στο ντέρμπι με τη Τσέλσι το οποίο και έληξε με 2-1 υπέρ της. Βέβαια η αστοχία των Κόκκινων Διαβόλων συνεχίστηκε με τον Μακτόμινεϊ να εκθέτει ξανά την αποτελεσματικότητα της επιθετικής γραμμής της Γιουνάιτεντ.

Ο Σκοτσέζος χαφ βρέθηκε με το ένα πόδι εκτός “Ολντ Τράφορντ” το καλοκαίρι του 2023, με τον Έρικ τεν Χαχ να μην είναι λάτρης των αγωνιστικών αρετών του.

Τέσσερις μήνες μετά την έναρξη της Premier League, όμως, αποτελεί τον βασικό 8άρι του αγγλικού συλλόγου, ελέω και του τραυματισμού του Καζεμίρο. Ο 26χρονος έχει πιάσει από τα “μαλλιά” την ευκαιρία που του έχει δοθεί και από το περιθώριο έχει βρεθεί στη λίστα των κορυφαίων παικτών, βάσει απόδοσης, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Η επίδοση που εκθέτει την πολυδιαφημιζόμενη επιθετική γραμμή

Ο Μακτόμινεϊ είναι ένας box-to-box μέσος που πατάει με άνεση στην περιοχή και βασιζόμενος στη φετινή ευχέρεια στο σκοράρισμα υποσκελίζει το έλλειμα τεχνικών δεξιοτήτων.

Με τα πέντε γκολ του στην Premier League δεν έχει δώσει μόνο εννέα πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του, αλλά έχει εκθέσει, παράλληλα, τους επιθετικούς του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος σκόρερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περσινής σεζόν στο πρωτάθλημα, Μάρκους Ράσφορντ, με 17 τέρματα, φέτος είναι μακριά από τον καλό εαυτό του, έχοντας πετύχει δύο γκολ.

Ο Ράσμους Χόιλουντ των 75.000.000 ευρώ δεν έχει βρει ακόμα τον δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ το back-up του, Αντονί Μαρσιάλ, μόλις μια φορά. Ο Άντονι έχει μηδενική συνεισφορά στο σκοράρισμα, με τον έτερο εξτρέμ, Τζέιντον Σάντσο, να βρίσκεται εκτός πλάνων του Τεν Χαχ.

Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο έχει να αντιπαρατάξει -μόνο- το εκπληκτικό ψαλιδάκι κόντρα στην Έβερτον, με συνέπεια το βάρος του σκοραρίσματος να πέφτει στους μέσους της Γιουνάιτεντ.

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα του γεγονότος ότι η αγγλική ομάδα δεν παίρνει γκολ από τους επιθετικούς της στην Premier League, είναι το γεγονός ότι ο δεύτερος σκόρερ στο πρωτάθλημα είναι ο Μπρούνο Φερνάντες με τρία.

Από παραγκωνισμένος, λοιπόν, ο Μακτόμινεϊ βγαίνει μπροστά και δίνει πολύτιμες λύσεις στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην προσπάθειά της να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή, αποδεικνύοντας, παράλληλα, πόσο κακή είναι επιθετικά.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X