Πάντως σίγουρα η Τρίπολη μπορούσε να είναι κυπελλούχος το 2013

Πάντως σίγουρα η Τρίπολη μπορούσε να είναι κυπελλούχος το 2013

Ο Insider βλέπει τα παράλογα του ελληνικού ποδοσφαίρου, την ασυλία του Ολυμπιακού και κάνει σκέψεις από την Κύπρο ως το... Φοίνιξ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το σίγουρο είναι πως ο οργανισμός που ταυτίζεται με τον Ολυμπιακό εδώ και 25 χρόνια, το τι είναι ακριβώς δεν επιδιώκει να το κρύψει. Οι απειλούμενοι φταίνε. Γιατί νομίζουν πως μπορούν να «αδικούν» τον Ολυμπιακό και να μην έχουν καμιά επίπτωση.

Τι επίπτωση δηλαδή; Ναι, αυτό γράφεται σε πρωτοσέλιδα. Κι αυτοί που είναι υπεύθυνοι για τα συγκεκριμένα πρωτοσέλιδα ζουν ανάμεσα μας. Έχουν δημοσιογραφικές ταυτότητες κάποιοι επίσης.

Απειλές που δεν συγκινούν κανέναν

Να σφυράνε πλέον μόνο Έλληνες διαιτητές, για να μη μπορούν να φύγουν από την Ελλάδα. Αυτό το έγραψαν… οπαδοί. Αλλά προβλήθηκε από Μέσα. Όπως προβλήθηκαν και οι ανοιχτές απειλές σε Μέσα Ενημέρωσης και ονομαστικά σε δημοσιογράφους.

Και φυσικά, όχι, την επόμενη στιγμή δεν επενέβη αυτεπάγγελτα καμιά αρχή. Κρατική ή της δικαιοσύνης. Δεν τρέχει τίποτα…

Περί Παπαπέτρου

Όλοι αυτοί στο μεταξύ μιλάνε για «εγκληματική οργάνωση» που τους κυνηγάει. Μιλάνε και για τον Παπαπέτρου. Τον χρεώνουν με τον γνωστό τους τρόπο έκφρασης, στην ΑΕΚ! Της οποίας ματς έχει να σφυρίξει τρία χρόνια.

Ναι, τον Παπαπέτρου. Τον VARίστα του αλήστου μνήμης Ατρόμητος – Ολυμπιακός επί Κλάτενμπεργκ, με τον Τσαγκαράκη διαιτητή γηπέδου. Στην χειρότερη στιγμή της ελληνικής διαιτησίας από τότε που έπεσε η μία και μοναδική Παράγκα. Νομίζουν πως όλοι όσοι τους διαβάζουν και τους ακούν, ζουν στον δικό τους κόσμο.

Ο Γκάμαρης και η εύνοια στον Ολυμπιακό

Την ίδια στιγμή αναρωτιούνται δημόσια γιατί οι διαιτητές δεν έκαναν αποχή για την επίθεση στο μαγαζί του συνάδελφου τους Γκάμαρη. Ξεχνούν βέβαια πως έσπευσε ο ίδιος να πει κατηγορηματικά πως δεν είχε καμιά σχέση με το ποδόσφαιρο και πως δεν είχε δεχθεί ποτέ οποιουδήποτε είδους απειλή. Παρόλα αυτά, στην ανακοίνωση τους οι διαιτητές επικαλούνται κι αυτή την περίπτωση.

Για να ολοκληρωθεί το παζλ της παράνοιας, οι διαιτητές συνεχίζουν να στηρίζουν την επιλογή της αποχής από την επόμενη αγωνιστική. Επιλογή που όπως έχει αναφερθεί ήδη εδώ, ντε φάκτο ωφελεί κυρίως τον Ολυμπιακό.

Γιατί το θέμα της ακραίας τοξικότητας, των δημόσιων απειλών και όλων αυτών των ωραίων πραγμάτων ή λύση είναι μόνο μία. Να εκλείψει από το ποδόσφαιρο αυτός που τα παράγει συστηματικά ή να σταματήσει να τα παράγει. Σε τι από τα δύο μπορεί να οδηγήσει η αποχή των διαιτητών; Που αν ήθελαν να είναι απόλυτα σωστοί, έπρεπε να κάνουν αποχή από τα ματς του Ολυμπιακού μόνο.

Ο ΑΠΟΕΛ, ο Αστέρας Τρίπολης και το… Φοίνιξ

Και κάτι τελευταίο. Απάντησε ο κ. Κώστας Καραπαπάς στον ΑΠΟΕΛ, πως αν έπαιζε στο Κυπριακό πρωτάθλημα ο Αστέρας Τρίπολης θα μπορούσε να βγει στο Champions League. Βέβαια ο ΑΠΟΕΛ δεν βγήκε απλά στο Champions League, πήγε στους «8». Με την λογική του, θα μπορούσε και ο Αστέρας Τρίπολης. Άγνωστο.

Το μόνο δεδομένο είναι πως ο Αστέρας Τρίπολης θα μπορούσε να είναι κυπελλούχος Ελλάδας το 2013. Το γιατί δεν έγινε αυτό, μπορεί να ξέρει να μας το απαντήσει ο κ. Καραπαπάς. Και μου που το έφερε η κουβέντα… Τι στο καλό είναι το Φίνιξ της Αργεντινής; Γιατί ούτε πόλη, ούτε ομάδα υπάρχει με τέτοιο όνομα στην συγκεκριμένη χώρα;

Ο Insider

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X