Νάβας: «Θα έχω για πάντα στην καρδιά μου την ΑΕΚ - Δεν βγαίνει από το μυαλό μου ο πανηγυρισμός με τον Ντέμη»

Νάβας: «Θα έχω για πάντα στην καρδιά μου την ΑΕΚ - Δεν βγαίνει από το μυαλό μου ο πανηγυρισμός με τον Ντέμη»
Photo Credits: INTIME

Ο Φερνάντο Νάβας μίλησε για το ματς με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, τον πανηγυρισμό του και την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την ΑΕΚ και το αξέχαστο ματς με την Μπάγερ Λεβερκούζεν μίλησε ο Φερνάντο Νάβας.

Ο Αργεντίνος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής των δυο αναμετρήσεων με τους Γερμανούς για το, τότε, Κύπελλο UEFA και μίλησε στο bnsports για τις μνήμες που έχει από εκείνους τους αγώνες αλλά και για την θητεία του στην Ένωση.

Ο Νάβας για τη Λεβερκούζεν και την ΑΕΚ

«Στην ΑΕΚ είχα εξαιρετικούς συμπαίκτες. Δεν διαλέγω έναν, γιατί θα ήταν άδικο, ωστόσο, είχα μία πιο στενή σχέση με τον Βασίλη Τσιάρτα. Έπαιξαν και τα ισπανικά τον ρόλο τους στο να έρθουμε πιο κοντά. Και στον αγωνιστικό χώρο, όμως, ήταν σαν να έχουμε… τηλεπάθεια.Ακόμη θυμάμαι το γκολ στο Λεβερκούζεν. Πανέμορφο και πολύ σημαντικό. Εκτός έδρας, κόντρα σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο, σε ευρωπαϊκό ματς.Είχα αντιγράψει κάποιες κινήσεις του Ντιέγκο Μαραντόνα, αλλά υπήρχε και ο Βασίλης, που σε έβρισκε όπου ήθελες. Απίστευτος τεχνίτης, πολύ ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής. Απόλαυσα κάθε λεπτό που έπαιξα μαζί του» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Τι αναμνήσεις, τι συναισθήματα. Όπως και ο πανηγυρισμός με τον Ντέμη Νικολαΐδη μετά. Φοβερή φωτογραφία, απίστευτη λήψη! Δεν βγαίνει από το μυαλό μου αυτή η εικόνα κι ας έχουν περάσει τόσα χρόνια!»

Εκείνο το μεσημέρι «σφραγίστηκε» η σχέση των οπαδών της ΑΕΚ με τον Φερνάντο Νάβας, παρότι η θητεία του σε αυτήν, κράτησε λίγο περισσότερο από έναν χρόνο.«Κρίμα πραγματικά. Δεν έπαιζα αρκετά τη δεύτερη χρονιά και ίσως πήρα μία βιαστική απόφαση. Αργότερα, γύρισα στην Ελλάδα για τον Πανιώνιο και παρότι πάντα ήθελα να γυρίσω στην ΑΕΚ, κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Κρατάω όσα όμορφα έζησα.Έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια, αλλά ακόμη δέχομαι φωτογραφίες και βίντεο από τον κόσμο. Με εντυπωσίασε η φωτογραφία ενός συγκεκριμένου παιδιού, που φορούσε τη φανέλα μου στο νέο γήπεδο. Έδειχνε πανέμορφη μέσα σε αυτό! Ελπίζω να μπορέσω να το επισκεφτώ και γιατί όχι, να συναντήσω τους παλιούς μου συμπαίκτες.Ελπίζω να έρθουν έτσι τα πράγματα και να τα καταφέρω. Είτε συμβεί αυτό άμεσα, είτε όχι, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ΑΕΚ. Από την πρώτη ημέρα μου συμπεριφέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.Μακάρι να ξαναβρεθούμε φίλοι μου! Θα έχω για πάντα στην καρδιά μου εσάς και την ΑΕΚ!»

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X