Η γκολάρα του Τιμούρ διέλυσε τον Παναθηναϊκό και έφερε την πρόκριση (VIDEO)

Η γκολάρα του Τιμούρ διέλυσε τον Παναθηναϊκό και έφερε την πρόκριση (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

sabanantzovicΕίναι γεγονός πως η ΑΕΚ της περιόδου 1995-96 ήταν μια από τις πληρέστερες ομάδες που εμφανίστηκαν στα ελληνικά γήπεδα. Για ακατανόητους λόγους δεν κατέκτησε το πρωτάθλημα, αλλά πήρε το κύπελλο. Που είχε και αυτό μεγάλη σημασία, καθώς για να το πάρει έβγαλε στον δρόμο της Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Μια μέρα σαν σήμερα του 1996 η Ενωση καθάριζε την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού από το πρώτο ματς, επικρατώντας με το ευρύ 3-1.

Βέβαια, ακόμα περισσότερο και από το σκορ για την ΑΕΚ σημασία είχε η εμφάνιση. Ηταν χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του Ντούσαν Μπάγεβιτς στο φινάλε της αναμέτρησης, όταν δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την εμφάνιση της Ενωσης που ήταν σαρωτική. Κατάπιε τον αντίπαλο της, έχασε ευκαιρίες για πολύ περισσότερα γκολ από τα τρία που τελικά πέτυχε.

Το πρώτο τέρμα είχε έρθει με αυτογκόλ του Καλιτζάκη έπειτα από γύρισμα του Τσιάρτα. Ο «el mago», ήταν ο δημιουργός και του δεύτερου τέρματος, από προβολή του Χρήστου Κωστή. Το τρίτο τέρμα της ΑΕΚ, ήταν και το πιο όμορφο. Φοβερό βολέ του Τιμούρ Κετσπάγια, η μπάλα συστημένη στο παραθυράκι της εστίας του Βάντσικ. Η μείωση του σκορ στο φινάλε από τον Αλεξούδη, έδωσε μόνο τυπικές ελπίδες στον Παναθηναϊκό, καθώς η «κιτρινόμαυρη» ανωτερότητα δεν μπορούσε να αμφισβητηθεί.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”Wq69bw3n50g” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X