Όλα... χάλια για τον Γκουαρδιόλα: «Γράφει» αρνητικό ρεκόρ στην προπονητική καριέρα του!

Όλα... χάλια για τον Γκουαρδιόλα: «Γράφει» αρνητικό ρεκόρ στην προπονητική καριέρα του!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ήττα από την Άστον Βίλα ήρθε αναπόφευκτα μετά από κακή εμφάνιση για τη Μάντσεστερ Σίτι και ο Πεπ Γκουαρδιόλα κάνει αρνητικό ρεκόρ στην προπονητική καριέρα του!

Είναι μια από τις πιο δύσκολες, αν όχι η δυσκολότερη περίοδος της Μάντσεστερ Σίτι από την στιγμή που κάθισε στον πάγκο της ο Γκουαρδιόλα. Σε ό,τι αφορά τα αποτελέσματα, έφτασε πια τα τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια.

Είναι αξιοσημείωτο, μάλιστα, ότι οι «Πολίτες» έχουν δείξει το κακό πρόσωπό τους απόντος του Ρόδρι. Οι τελευταίες πέντε ήττες τους είναι χωρίς τον Ισπανό παρόντα!

Κόντρα στην Άστον Βίλα, οι «Πολίτες» δεν έκαναν καλή εμφάνιση και η ήττα ήταν μάλλον αναπόφευκτη. Ήταν ίσως η χειρότερη εμφάνισή τους με τον Ισπανό προπονητή στον πάγκο τους. Είχαν μόλις δυο σουτ, αμφότερα στο πρώτο ημίχρονο, επίδοση που είναι η χειρότερη για τον Γκουαρδιόλα.

Επίσης, στα 535 παιχνίδια του ως προπονητής ο Ισπανός δεν είχε δεχτεί ποτέ πριν 13 σουτ σε ένα ημίχρονο, όσα δηλαδή δέχτηκε από τους παίκτες του Ουνάι Έμερι, ο οποίος για πρώτη φορά στην καριέρα του κατάφερε να πάρει τη νίκη με αντίπαλο τον συμπατριώτη του.

Η Άστον Βίλα κατάφερε το βράδυ της Τετάρτης να ισοφαρίσει τη συνολική επίδοση των σουτ απέναντι σε ομάδα του Γκουαρδιόλα, καθώς απείλησε 22 φορές τον Έντερσον.

Αν υπάρχει κάτι θετικό μέσα στη «μαυρίλα»; Μπορεί η Σίτι να μην είναι στην κορυφή, αλλά απέχει μόλις έξι βαθμούς από την πρωτοπόρο Άρσεναλ. Σε ένα πρωτάθλημα με πολλά ντέρμπι εννοείται πως η διαφορά δεν είναι μεγάλη, αρκεί ο Γκουαρδιόλα να σκεφτεί κάτι για να αναστρέψει την κατάσταση.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X