Αποκάλυψη enwsi.gr: Παρέμβαση Παπαπέτρου στην ΕΡΤ στο ημίχρονο του Προμηθέας Πάτρας-AEK Betsson - «Δεν θα κρίνεις τις αποφάσεις μου!»

Αποκάλυψη enwsi.gr: Παρέμβαση Παπαπέτρου στην ΕΡΤ στο ημίχρονο του Προμηθέας Πάτρας-AEK Betsson - «Δεν θα κρίνεις τις αποφάσεις μου!»

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για την απαράδεκτη συμπεριφορά του Πέτρου Παπαπέτρου στο Προμηθέας Πάτρας-ΑΕΚ Betsson

Ο διαιτητής του αγώνα Προμηθέα – ΑΕΚ Betsson, Πέτρος Παπαπέτρου, στο ημίχρονο έστειλε «μήνυμα» συνέτισης, στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ Κώστα Χαλβατσιώτη που έκανε την περιγραφή της αναμέτρησης!

Η κατάσταση στον ελληνικό αθλητισμό έχει πλέον ξεφύγει. Την ώρα που οι διαιτητές στο ποδόσφαιρο αποφάσισαν να μην κατέβουν να «σφυρίξουν» στα ματς της Κυριακής λόγω των όσων βιώνουν, στο μπάσκετ επικρατούν άλλα ήθη και έθιμα που προκαλούν πραγματικά σοκ!

Το περασμένο Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στην Πάτρα, ο Προμηθέας υποδέχθηκε την ΑΕΚ. Τα διαιτητικά λάθη των Παπαπέτρου, Τσαρούχα και Κατραχούρα (ειδικά στο πρώτο ημίχρονο)ήταν εξόφθαλμα. Την περιγραφή της αναμέτρησης έκανε για λογαριασμό της ΕΡΤ ο Κώστας Χαλβατσιώτης, ο οποίος επισήμανε κάποια εξ αυτών, χωρίς να αφήσει το παραμικρό υπονοούμενο. Εκανε απλά τη δουλειά του.

Αυτό όμως δεν άρεσε σε πολύ κόσμο! Στο ημίχρονο του αγώνα ο πρόεδρος του Προμηθέα και Ταμίας του ΕΣΑΚΕ κ. Μήλας έκανε… συστάσεις στον Κώστα Χαλβατσιώτη, αλλά το χειρότερο καταγράφηκε αμέσως μετά! Ο Πέτρος Παπαπέτρου, ο οποίος ήταν ένας εκ των τριών διαιτητών, αντί στο ημίχρονο του αγώνα να κάνει την αυτοκριτική του, αντί να ξεκουραστεί και να πάρει μία… ανάσα, έσπευσε να στείλει «μήνυμα» στον δημοσιογράφο:«Δε θα κρίνεις τις αποφάσεις μου», ήταν χαρακτηριστικά η ατάκα του!

Ενας διαιτητής της Basket League δηλαδή, αντί να επικεντρωθεί στο έργο του και να σφυρίζει αμερόληπτα, το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να μην υποδεικνύει κάποιος τα εξόφθαλμα λάθη του! Πιθανότατα θα ήθελε να περάσουν όσα σφύριζε ή δεν σφύριζε στο…ντούκου! Ο ίδιος όπως γίνεται ξεκάθαρα αντιληπτό δεν μπορούσε να είχε γνώση για τα όσα έλεγε ο δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια του αγώνα. Επομένως κάποιος τον ενημέρωσε και για αυτό!

Στο ημίχρονο δηλαδή του αγώνα, ήταν σε ανοικτή επικοινωνία με δικούς του ανθρώπους που του μετέφεραν τα λόγια του σχολιαστή. Και επειδή δεν ικανοποιήθηκε από όσα του μετέφεραν, αποφάσισε να στείλει «μηνύματα» συνέτισης προς τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ! Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν εμπλακεί και άλλα άτομα σε αυτά τα«μηνύματα» του διαιτητή προς τον κ. Χαλβατσιώτη, ωστόσο η ΕΡΤ μέχρι σήμερα δεν έχει πάρει καν θέση!

Δε θα πρέπει επίσης να ξεχνάμε ότι ο Προμηθέας εξέδωσε ανακοίνωση στο ίδιο ύφος με την οποία έκανε μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας και απαιτούσε να μην γίνονται διαιτητικές κρίσεις, ενώ η ΑΕΚ από την πλευρά της, αναμένει την αντίδραση του ΕΣΑΚΕ, της ΕΟΚ και της ΕΡΤ, αλλά βεβαίως και των δημοσιογραφικών Ενώσεων/Συνδέσμων (ΕΣΗΕΑ, ΠΣΑΤ κλπ), και για την ανακοίνωση της ΚΑΕ Προμηθέας…

Δυστυχώς, το ελληνικό μπάσκετ, πηγαίνει συνεχώς από το κακό στο χειρότερο και οι ευθύνες της ηγεσίας του είναι απόλυτα ξεκάθαρες!

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X