Φινάλε θρίλερ στη Βραζιλία: Ιστορικός υποβιβασμός για τη Σάντος - Πρωταθλήτρια η Παλμέιρας

Φινάλε θρίλερ στη Βραζιλία: Ιστορικός υποβιβασμός για τη Σάντος - Πρωταθλήτρια η Παλμέιρας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον Έντρικ να την οδηγεί η Παλμέιρας κατέκτησε το 12ο πρωτάθλημά της και 2ο σερί για 12η φορά στην ιστορία της. Τρελό τέλος στη Βραζιλία και υποβιβασμός για την Σάντος.

Η Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα έπαιζε για δύο αποτελέσματα κόντρα στην ομάδα του Ρονάλντο, Κρουζέιρο και με τον Έντρικ σκόρερ πήρε τον βαθμό που έψαχνε και στέφθηκε πρωταθλήτια back to back.

Ακόμα μία σπουδαία χρονιά έφτασε στο τέλος της, αφού η Παλμέιρας έφτασε στα ημιτελικά του Libertadores και κατέκτησε τον 12ο τίτλο της στην Βραζιλία (πολυνίκης του θεσμού).

Στη μάχη του υποβιβασμού γράφτηκε μαύρη σελίδα στην ιστορία της Σάντος, αφού για πρώτη φορά υποβιβάστηκε στην 2η κατηγορία καθώς με 3 συνεχόμενες ήττες, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στη Serie B. Η Σάντος ήθελε νίκη ή ήττα της Βάσκο Ντα Γκάμα για να παραμείνει στην κατηγορία.

Όμως τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Αν και όλα έδειχναν πως ο Μεσίας θα είναι αυτός που θα την κρατήσει στα μεγάλα σαλόνια ισοφαρίζοντας στο 58ο λεπτό σε 1-1 το γκολ του Μερίνο από το 39′ κόντρα στη Φορταλέζα η Βάσκο Ντα Γκάμα γύρισε το παιχνίδι στο 82′ (2-1 την Μπραγκαντίνο).Μάλιστα η χαριστική βολή για τη Σάντος ήρθε στο 90+6′, όταν η Φορταλέζα με τον Λουσέρο έγραψε το τελικό 1-2 για να στείλει την ομάδα με τα δεύτερα περισσότερα πρωταθλήματα για πρώτη φορά στην δεύτερη κατηγορία μετά από 111 χρόνια ιστορίας.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X