Κβαρατσκέλια: «Είμαι συγκεντρωμένος 100% στην Νάπολη» - Η Ρεάλ ήταν το πάθος μου»

Κβαρατσκέλια: «Είμαι συγκεντρωμένος 100% στην Νάπολη» - Η Ρεάλ ήταν το πάθος μου»
Photo Credits: INTIME

Ο πατέρας του Κβίτσα Κβαρατσκέλια είχε αποκαλύψει ότι ο γιός του είχε αδυναμία στην Ρεάλ Μαδρίτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι οπαδοί της Νάπολης πήραν μια πίκρα από την ήττα της ομάδας τους από την Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μπερναμπέου» για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League με 4-2, ωστόσο αυτό που πείραξε περισσότερο μεγάλη μερίδα φίλων της ήταν οι δηλώσεις του Μπάντρι Κβαρατσκέλια.

Ο λόγος για τον πατέρα του Κβαρατσκέλια, ο οποίος στο περιθώριο του αγώνα στην Μαδρίτη μίλησε για την αγάπη που είχε ο γιος του για την Ρεάλ και άφησε να εννοηθεί πως θα ήθελε πολύ να φορέσει κάποια στιγμή τη φανέλα της, με τον σούπερ σταρ των «παρντενοπέι» να δίνει από την πλευρά του ψήφο εμπιστοσύνης στην ομάδα του.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η Ρεάλ ήταν το πάθος μου κατά τη διάρκεια της παιδικής μου ηλικίας αλλά διαβεβαίωνω πως είμαι συγκεντρωμένος 100% στην Νάπολι.

Κάνω το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσω την ομάδα επειδή υπάρχουν σημαντικά ματς μπροστά μας. Είμαι συγκεντρωμένος στην Νάπολι και το κυριότερο είναι πως είμαι ευτυχισμένος που παίζω εδώ», τόνισε με δηλώσεις του ο «Κβάρα», υποψήφιος αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδας στα play offs του Euro 2024 ως μέλος της Γεωργίας, για να προσθέσει με νόημα:

«Υπάρχουν πάρα πολλές εξαιρετικές ομάδες στις οποίες θα μου άρεσε να αγωνίζομαι αλλά η ευτυχία είναι εδώ στην Νάπολι».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X